MENU

Ох, как не хватает нам сейчас Юли - Зорян Шкиряк

3006 25

Ох, як не вистачає нам зараз Юлі... От вона б повела за собою людей. Та і Юра Луценко також.

А тим часом, і Лідер української опозиції Юлія Тимошенко, і Юра Луценко, все ще за ґратами... Не забуваймо про це. І поки що не має жодних надій на їх визволення. Не зважаючи на вимоги міжнародної спільноти, «паханат» не збирається робити ані кроку до вирішення цього питання.

Тому, на мій погляд, ситуація, що склалася в Києві, може суттєво вплинути на цей процес.

Як? Для початку, 2 квітня, під ВР - хоч 20.000 (звичайно, хотілось би 100 000, але я реаліст) киян. Перекрити Грушевського і оточити Раду. Стояти там, поки не призначать вибори в столиці у 2013-му році. При чому, і вибори мера і вибори Киівради, на цьому потрібно стояти жорстко! Ну, а як прийде більше людей, то це буде - супер!

А вже як переможемо у парламенській битві за Киів і призначення виборів відбудеться, то готуватись і збиратися 18- го травня на Майдані, на стотисячний марш і до упора! До усунення Януковича. Я вважаю саме так. Можливо хтось думає інакше))?...

А от чи вдасться це реалізувати? На жаль, я не впевнений, але і надію не втрачаю. І зроблю для цього все, що в моіх силах. Бо твердо знаю, що змінити ситуацію в Україні, усунути режим і визволити Тимошенко з Луценком зможе тільки вулиця. Масові протести, включаючи акції громадянської непокори. Інших варіантів нема. Це єдине чого боїться диктатор! Як таргани бояться світла - так Янукович боїться людей.

Зорян ШКІРЯК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини