MENU

Журавский хочет наказывать женщин за аборты

240 0

Отже, прес- служба Журавського надала інформацію, кого саме пропонує карати Журавський за незаконне переривання вагітності. І якщо сьогодні за такі діі можна притягти до відповідальності особу без медичноі освіти, що дозволила собі оперувати жінку, або того, хто своіми діями спричинив розлад здоров'я або смерть потерпілоі, то згідно пропозицій автора закону під нього підпадають всі причетні до незаконного переривання вагітності.

 

Примітно, що помічники Журавського визнають, що поки що не отримали кваліфікованих висновків спеціалістів з цього делікатного питання. Мені здається, що подібні ініціативи варто вносити якраз ПІСЛЯ отримання всебічноі експертноі думки в першу чергу медиків і юристів.

 

Ми готові від МФО «Рівні можливості» організувати відповідний круглий стіл із залученням експертів. Більше того, коли в парламенті попереднього скликання депутат А. Шкіль подав законопроект про заборону абортів, ми провели відповідний круглий стіл, де цей закон отримав нищівну критику в першу чергу медиків. А моя думка незмінна - не заборонами, а просвітництвом вирішується ця проблема. А захистити здоров'я жінки потрібно законом про репродуктивне здоров'я, якого в нас поки що не аж, а не заборонами і кримінальними справами

 


Iryna Gerashchenko

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини