MENU

Приходите 2 апреля на 10:00 к Верховной Раде. Начнем сезон очистки страны! - Турчинов

423 0

В Києві знову обіцяють снігопади. І якщо синоптики не обманюють, завтра може повторитись 23 березня. Такий собі флеш-бек. Друзі, якщо можете, не виїжджайте машинами. Краще пішки. Ви ж бачите, що влада виявилась абсолютно нездатною працювати. Сидять та чекають поки воно все розтане, а повінь висохне... У них «не сезон» для снігу, «не сезон» для повені…

В цьому році кияни повинні обирати собі мера і оновлювати склад міськради. Але влада збирається оголосити, що цей рік – «не сезон» для київських виборів.

За нашою інформацією, сезон виборів у них може початись у 2015 році, а якщо поталанить то і в 2025… Віктору Федоровичу тоді стукне 75, можна вже буде і подумати про передачу влади комусь з онуків…

Друзі, вони настільки сильно, прямо на фізичному рівні бояться втратити владу, що оточують себе сотнями охоронців, будують десятиметрові паркани навколо своїх адміністрацій, ховаючись від людей…але їм це не допоможе.

Тому що разом ми здатні звільнити від них Україну!

Приходьте 2 квітня на 10:00 до Верховної Ради. Захистимо наше право бути громадянами та обирати тих, кому ми довіряємо! Розпочнемо сезон очищення країни!

Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини