MENU

В Черновцах начался марш "Вставай, Украина". На центральную площадь пришли около 10 тысяч буковинцев

707 0

Опозиція єдина, і вона не дозволить Януковичу втриматися в президентському кріслі, - заявив журналістам голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк перед початком маршу в рамках загальнонаціональної акції «Вставай, Україно!» в Чернівцях у суботу, 30 березня.

 

Він наголосив, що зміни в країні були б неможливі, якби опозиція була роз’єднана: «Зміни в країні можливі тільки тоді, коли опозиційні сили єдині».

 

За словами голови фракції «Батьківщина», Партія регіонів вирішила спробувати провести закон про вибори президента України, відповідно до якого вибори президента проводитимуться в один тур. «Вони думають, що опозиція буде роз’єднана, що опозиція буде іти трьома, п’ятьма, десятьма колонами, і таким чином дасть можливість Януковичу втриматись в кріслі. Не вдасться! Опозиція буде єдина. Вона сьогодні єдина, і ми демонструємо це на наших акціях», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Він нагадав, що Микола Федорук, обраний чернівецькою громадою депутатом Верховної Ради від Об’єднаної опозиції, раніше був незаконно знятий з посади міського голови Чернівців. Арсеній Яценюк наголосив, що в Чернівцях, як і в Києві, Партія регіонів не хоче оголошувати вибори, «тому що знає, що вона їх програє».

 

«Мета нашої акції – це відставка президента Януковича, це зміни в країні. Мета нашої акції – захистити право чернівчан на те, щоб мати свого мера. Ми впевнені, що якщо в Чернівцях буде висунутий єдиний опозиційний кандидат в мери, як і по місту Києву, то перемога буде за опозицією», - підкреслив він.

 

У ці хвилини на Центральній площі Чернівців розпочинається мітинг. Біля пам’ятника Тарасові Шевченку зібралися вже понад 10 тисяч буковинців. Люди продовжують прибувати.

 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини