MENU

Оппозиция хочет урезать финансирование Януковича и Азарова — Турчинов

838 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов сообщает на своей официальной странице в сети Facebook:

 

«Під тиском опозиції, яка вимагала термінового підвищення  соціальних  стандартів (в першу чергу пенсій), виведення країни із соціального тупика, коли більшість громадян поставлені за межу виживання,  Янукович змушений був озвучити декілька соціальних ініціатив.

На жаль, ці заяви влади знову знаходяться в межах популізму та пустих обіцянок, на кшталт термінового «покращення життя» вже сьогодні. Тобто, це просто пусті передвиборчі балачки, які ніхто не збирається виконувати.

 

Що вже говорити про їх ініціативу залучити сторонню лобістську фірму для ведення переговорів з МВФ стосовно чергового траншу. Влада дійшла до того, що сама себе представляти вже не може, домовлятись не вміє, тому краще заплатити кошти(до речі, бюджетні) посередникам… Може, скоро вони вирішать найняти якусь трастову компанію та здадуть їй  в управління Україну… А чого... більше часу залишиться для відпочинку та пограбувань.

 

Але повернемося до соціальних обіцянок… Оголосити їх оголосили, але навіть не приховують відсутності реальних фінансових ресурсів для забезпечення соціальних виплат. Не вистачає всього якихось… 5-10 мільярдів… Ну прорахувались…

 

Тому опозиція вирішила не чекати поки усілякі «посередники» викачають з бюджету останні копійки і знайшла спосіб забезпечити населення додатковими коштами та реально підвищити пенсії та зарплати.

 

Депутати партії «Батьківщина» у Верховній Раді внесли законопроект змін до бюджету за рахунок зменшення фінансування Адміністрації президента, Кабінету Міністрів та інших виконавчих і силових структур. Ці кошти повинні повністю забезпечити всі необхідні підвищення пенсій та соціальних виплат.

 

Побачимо, як будуть голосувати найближчим часом за цей закон поборники «покращення життя».

 

 

 

 UAINFO

 

ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини