MENU

Тему со снежками используют, чтобы отвлечь внимание от Попова - мнение

1319 6

Написавши блог про сніжки, я схаменувся: і мене теж розвели, як кошеня. Спрацювала абсолютно тупа політична технологія, яку підтримали і журналісти в тому числі. Народ замість того, щоб обговорювати  такі важливі питання, як не призначення виборів у Києві  або не скасування пенсійної реформи повівся на цей розвод і дискутує кидання (не цеглинами) а сніжками в народних депутаток.

 

Думаю, що все було сплановано. Депутатки-регіоналки, знаючи, що на вулиці стоїть злий натовп, вийшли до нього. І це при тому, що в сусіднє приміщення вони могли пройти підземним коридором. Сам користувався цим коридором не раз і тому знаю, що говорю.

 

На відео  від 5-го каналу  видно, що бик-охоронець однієї з народних депутаток зненацька брутально штовхнув когось із мітингувальників. Відповідно, спровокував агресію у відповідь. Хоча не можна виключати, що це «підштовхнутий» теж був своя людина. Він кинув сніжкою і народ приєднався із задоволенням.

 

А потім ще до цього долалися і опозиційні політики. Ірина Геращенко і Олександра Кужель цілий брифінг на цю тему організували. І все. Київські вибори відійшли на задній план. Народ обговорює, чи можна піднімати руку (кидати сніжки – Ю.Л.) на жінок-депутатів.

 

Свій блог на цю тему викидаю, щоб не виглядати ідіотом.

 

А нардепа Ірина Горіна, яка завявляє, що її хотіли  вбити, виглядає посміховиськом.

 

Юрій ЛУКАНОВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини