MENU

25 апреля в Киеве пройдёт съезд гомосексуалистов

334 0

25 квітня у Києві відбудеться гомосексуальний круглий стіл по антидискримінації за участі Омбудсменів від Президента

Антидискримінаційний законопроект та цей круглий стіл - це очевидно підготовка до гей-параду, який вже планують спокійно назначити після цього.

- - 


Круглий стіл «Боротьба з дискримінацією в Україні: проблема — ребром»

(програма у додатку)

На 25 квітня 2013 р. (четвер) заплановано проведення в м. Києві одноденного круглого столу «Боротьба з дискримінацією в Україні: проблема — ребром».

Організаторами круглого столу виступають: громадська організація «Регіональний інформаційний і правозахисний Центр для геїв та лесбійок «Наш світ», Україна, м. Київ; міжнародна правозахисна організація «Рівні «The Equal Rights Trust»), Велика Британія, м. Лондон; Всеукраїнська правозахисна спілка «Коаліція з протидії дискримінації в Україні», Україна, м. Київ. 


За круглим столом організатори планують зібрати близько 50 осіб, які представлятимуть такі цільові групи: експерти/експертки з питань протидії дискримінації; працівники та працівниці державних інституцій; правозахисники/правозахисниці; лідери/лідерки та активісти/активістки громадського руху за громадянську рівноправність представників ЛГБТ-спільноти; працівники/працівниці дипломатичних представництв в Україні. 

Проект «Підтримка громадянського суспільства у протидії дискримінації проти ЛГБТІ в Україні», у рамках якого готується круглий стіл, фінансується Європейським Союзом через програму Європейської Комісії «Європейський інструмент сприяння демократії та правам людини». 

Мета круглого столу: виходячи з аналізу поточного стану справ у галузі протидії дискримінації в Україні, напрацювати змістовні пропозиції на 2013 рік щодо пріоритетних напрямів роботи та пріоритетних завдань у справі просування антидискримінаційних ініціатив. 

Завдання круглого столу: 


1. Сформулювати пропозиції та зауваження до базового дослідження про стан справ у галузі протидії дискримінації в Україні (дослідження буде представлено відібраним учасникам і учасницям заздалегідь). 


2. Напрацювати пропозиції до стратегії активізації в Україні маргіналізованих спільнот та інших соціальних груп, які потерпають від дискримінації, з метою підвищення їхньої громадської активності та видимості. 


3. Напрацювати пропозиції до стратегії інформаційно-пропагандистської роботи з населенням України з питань дискримінації та прав людини. 


4. Напрацювати пропозиції до стратегії адвокації, спрямованої на державні інституції, з метою просування ефективного та інклюзивного антидискримінаційного законодавства. 

 


Додаткова інформація може бути надана такими контактними особами: 

· координатор проекту «Підтримка громадянського суспільства у протидії дискримінації проти ЛГБТІ в Україні» Святослав Шеремет: [email protected]+380 (50) 315-54-57

· асистент проекту «Підтримка громадянського суспільства у протидії дискримінації проти ЛГБТІ в Україні» Олександр Зінченков: [email protected]+380 (50) 348-69-52.


Проти ювенального терору

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини