MENU

К Революции на Майдане нужно серьезно подготовиться

397 0

Звалити режим Януковича в Україні може тільки масштабна вулична боротьба. Повторюю, масштабна. Але до неї, на жаль, ми сьогодні поки що не готові. Це треба чесно визнати. Ілюзії тут зайві. Чому? Гадаю, що питання риторичне...

Втім, я не сумніваюся і вірю, що ще є шанс все змінити і завоювати довіру мільйонів людей. Останні події у ВР, не означають, що потрібно складати руки.

Боронь Боже, ні в якому разі! Навпаки. Це означає, що треба братися до боротьби ще завзятіше. А почати з того, що потрібно змінювати тактику і стратегію, яка, на мій погляд, поки що відстутня взагалі. Хоча, може я помиляюся, чогось не знаю і не розумію.

Вулиця - це не теплий і комфортний кабінет. Революції творяться на Майданах. А до цього потрібно серйозно готуватися. Мені боляче на все спостерігати, але я вважаю неприпустими додавати «масла у вогонь».

Банкова кидає шалені ресурси і «мочить» опозицію, бо розуміє, що розколовши «Батьківщину» досягне своєї головної мети - зупинити протестний рух. Отже, попри все, маємо бути разом.

Так, питання є і їх багато. Але зараз не час кіпішувати і піддаватися емоціям. Хоча, розумію, вони багатьох переповнюють, мене також. Але розум має бути холодним. Потрібно переосмислити і зробити правильні висновки. Вірю і на це сподіваюся. Ну, а час покаже. Завтра збираюся в Житомир на акцію «Вставай, Україно!». А 7-го квітня, о 14.00 буду в парку Шевченка.

Боротьба повинна продовжуватися! Тримаймося!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини