MENU

Капуста, снежки, фекалии - это только начало. «Регионалы» получат в десять раз жестче — ВО «Свобода»

2338 4

Останні події показують, що від простої критики влади на кухнях укаїнці перейшли до безпосереднього спілкування з людьми, які щодня гадять їм в душі.

Тепер регіонали повинні озиратися по сторонам, коли виходять на вулиці Києва. Чим більше вони шкодять Україні та Києву, тим більший тиск повинне чинити суспільство. Капуста, сніжки, фекалії - це тільки початок. І ніхто не знає, як українська нація відреагує на подальші кроки регіоналів. Не призначили вибори в Києві - отримуйте лайном, сніжками. Не призначать вибори Президента - отримають в десять раз жорсткіше. Це все природна захисна реакція, як і в людському організмі, антитіла борються з вірусом і знищують його, так і тут - українці реагують таким чином, який на даний момент актуальний.

Звичайно, що найкращою реакцією мали б бути масові протести. Але, оскільки люди після того, як повірили Ющенку, а він їх зрадив, не дуже хочуть комусь вірити, тому зараз виникають такі індивідуальні акти помсти.

Насправді, якщо ті ж кияни хочуть добитися того, щоб регіонали проголосували за вибори в Києві, вони повинні зробити їх життя нестерпним в нашому місті. Сусідські котики та собачки повинні справляти нужду на килимку біля дверей регіоналів, кияни повинні плювати в сторону регіонала, а інтелігенція повинна не засуджувати такі дії, а знаходити пояснення і розтлумачувати це як народний гнів, яким насправді він і є. А не так, як це робив дехто, що мовляв, це провокатори кидали сніжками. В такому разі лукавить той, хто одного дня закликає до революції, а іншого називає такі дії провокацією.

Очевидно, що це небезпечно, що ніхто не знає, чим це закінчиться. Але небезпечно тільки для того, хто не виконує своїх обіцянок, зраджує своїх виборців, та знищує Україну. Всі інші можуть бути спокійними.

І нагадаю, не грішний тільки той, хто нічого не робить.

Олександр АРОНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини