MENU

Пусть эта надменная скотина дрожит от страха, зная, что под Межигорьем соберутся тысячи украинцев — блогер Януковичу

900 0

Особисто я їду. Хоча маю на цей час купу запланованих справ.

Цілий вечір отримую повідомлення та читаю деякі коментарі приблизно ось такого змісту:

- Вибачте хлопці, а що робити тим хто працює і годує сім'ї? Кидати роботу і йти Януковичу під ворота зранку? Особливо зважаючи на те що йому на це абсолютно наплювати

Хочу відповісти так:

- Я теж працюю. Можливо мені трохи легше, бо займаюсь підприємництвом і маю на кілька годин більше вільного часу. У мене на завтра купа планів, але їх доведеться відкласти на кілька годин, в кращому випадку. Треба було зробити деякі закупівлі та оперативно розвезти по об'єктах роздрібної торгівлі. Це і є мій маленький бізнес, з якого живу сам і годую свою сім'ю. Тобто, за час витрачений на поїздку до Межигір'я, я фактично втрачаю кілька сот гривень свого власного заробітку. Плюс - витрати на бензин, які мені ніхто і ніколи не компенсує.

Але я їду!

Їду, бо розумію - якщо зараз дати цій владі натяк, що ми їх боїмося, боїмося підходити до воріт Межигір'я з протестом - завтра Білорусія Лукашенка чи Росія Путіна здаватимуться нам раєм. Доведеться забути за совбоду слова і свободу мирних зібрань.

Треба буде надовго забути, що таке "боротьба за свої права" і "демократія". Треба буде змиритися з думкою, що ця країна належить виключно хазяїну Межигір'я, а не нам - народу України, який і є справжнім джерелом влади. Так написано в Конституції.

Якщо ця влада залишеться ще хоча б на кілька років - у мене вже не буде ні мого бізнесу, ні можливості знайти роботу.

У мене не буде жодних перспектив в цій країні і доведеться приєднуватись до мільйонів українців, що зараз поневіряються за межами України в пошуках. І ці пошуки зовсім не кращого життя, як хтось вважає, а просто можливості жити, а не існувати.

Я буду на авто. На жаль, у мене вже немає вільних місць. Але будуть інші авто, в яких обовязково знайдеться місце і для Вас.

Я не є членом Демократичного Альянсу, як і будь-якої іншої політичної партії. Але сьогодні у тюрмі двоє моїх друз'їв - Василь Гацько та Максим Панов. Люди, яких вважаю справжніми патріотами та лідерами. Люди, які кинули виклик "системі" і за це отримали по кілька діб арешту.

Я солідарний з ними і я кажу : - Один за всіх і всі за одного!

До зустрічі під воротами Межигір'я.

Збір о 8:40 на станції метро Героїв Дніпра. В Межигір'ї будемо на 9:30.

І нехай ця пихата скотина тремтить від страху, знаючи, що одного разу під його резиденцією зберуться тисячі українців.

Прийдуть, щоб повернути собі вкрадену країну.

Карфаген буде зруйновано!

Юрій АНДРЕЕВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини