MENU

Самой главной задачей на сегодня является стерилизация Партии регионов - Соскин

807 0

Янукович, уряд Азарова-Арбузова і Партія регіонів з кожним днем свого перебування при владі наближають час повного фінансово-економічного і соціального краху Української держави. Так, 15 квітня Міністерство фінансів поширило інформацію, згідно з якою за перший квартал 2013 року Україна взяла в борг 43 мільярди гривень. Говорячи простими словами, це означає, що з кожних 5 гривень, які витрачає держава, 2 гривні взято у борг, і їх обслуговування та повернення лягатиме новим важким тягарем на державний бюджет. По суті, можна говорити про те, що відбувається пограбування українського народу з метою відстрочення дефолту і колапсу української держави, який неминуче відбудеться, якщо правлячий режим не буде усунено від влади.

Тому найголовнішим питанням сьогодні є негайна відставка Януковича, Кабінету міністрів Азарова-Арбузова і стерилізація Партії регіонів, як антиукраїнської, антинародної сили. Відтак постає необхідність шукати найбільш оптимальні шляхи для виконання цього генерального завдання. Зрозуміло, що в умовах ще й політичної кризи, яка настає на тлі фінансово-економічної і соціальної катастрофи, потрібно знайти найбільш слабке місце, ланку, для того, щоб розпочати реальне усунення правлячого режиму бандократії.

На думку Української Національної Консервативної партії, такою найслабшою ланкою режиму Януковича на сьогодні є Межигір’я. Останні події засвідчили, що навіть 50 протестуючих під Межигірським лігвищем дракона викликає у нього, м’яко кажучи, легкі напади істерики, коли на протестуючих натравляють «Беркут» і невідомих бойовиків у чорній уніформі. Тому, якщо під стіни резиденції Януковича в Межигір’ї прийде хоча б 5-10 тисяч громадян, як виглядає, у Януковича взагалі може повторитися колаптоїдний стан, у який він потрапив після того, як у нього влучило в Івано-Франківську звичайне яйце.

Отже, активісти з Демократичного Альянсу, які пікетували Межигір’я, продемонстрували кращу політичну технологію для стерилізації режиму, ніж та, яку пропонує об’єднана опозиція. Адже на прикладі в Харкові і Полтаві ми пересвідчилися, що Янукович і його правляча кліка вже пристосувалися до акцій «Вставай, Україно!» і навчилися чинити їм спротив. Тому зараз всі сили треба зосередити саме на Межигір’ї, як найбільш слабкій ланці режиму Януковича. І кінцеву акцію в рамках кампанії «Вставай, Україно», на нашу думку, треба проводити не в центрі Києва, а саме в Межигір’ї, слід оточити цю барлогу криворізько-єнакіївської гідри, перекрити їй всі шляхи для відступу. Саме звідси може початися справжня революція, яка очистить Україну від триглавого дракона «Сім’ї».

 Тому опозиційним партіям та організаціям треба обговорити всі технологічні моменти і збирати усіх свідомих українців на акції протесту в Межигір’ї. Такі дії можуть просто паралізувати Януковича, а ми пам’ятаємо на прикладі Івано-Франківська, що з ним може таке трапитися, адже Янукович не очікує нічого подібного, він, мабуть, сподівається, що з народним гнівом і ненавистю, яку він особисто і правлячий режим викликає в громадян України, можна впоратися, паралізувавши те чи інше місто громадським транспортом чи ремонтними роботами.

Крім того, біографія Януковича свідчить про те, що він може боятися замкненого простору. Адже, як ми пам’ятаємо, впродовж свого дитинства Янукович двічі мало загинув, обидва рази він провалювався в яму і залишався сам, без будь-якої допомоги, переляканий і безпомічний в замкненому просторі на дні. Потім до цієї травми в зрілому віці додалось тривале перебування у тюремних камерах. Тому, якщо Януковича оточити в його лігвищі, і не дати йому можливості втекти, це у нього може викликати справжню паніку.

Отож, треба невідкладно починати рятувати Україну, доки ще є що рятувати. Адже в усій державі події вже нагадують хроніку з фронту, а народний гнів неминуче і невідворотно наростає.

Настав час діяти. Об’єднана опозиція має показати свою реальну силу, а інструмент у вигляді блокування Межигір’я може бути дуже успішним. І в першу чергу свої колони громадян мають привести під Межигір’я народні депутати, обрані в мажоритарних округах Києва і Київської області.

Олег СОСКИН

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини