MENU

В Чернигове коммунальщиков, которые убирали мусор на флаг Украины, хотят посадить

358 0

Взагалі то заприторити людину до буцегарні тільки за те, що вона прибирала сміття - негуманно. Ну використали хлопці старий прапор - і що з того??? Це ж обєктивно кажучи просто напросто кусок полотна...не більше й не менше.От якби вони демонстративно спалювали його, чи чинили інші неподобства натякаючи на те, що роблять це з прапором, а не з полотном синьо-жовтого кольору.

Мені це нагадує як колись у радянські часи хотіли заприторити бубусю тільки за те що та пофарбували хату в синій колір, а зверху провела жовту лінію. Посадити не посадили, а от хату перефарбовувати прийшлось.

Наведу ще один приклад: мій товариш колись трах*вся з дівчиною у клубі, та у звязку з тим, що не було що підстелити на підлогу, побачивши стяг, підстелив його...у даному випадку це був не стяг, просто полотно стяга виконувало іншу функцію...Так що йому треба було дівчину дупою на брудну підлогу??? а не дала б...???

Якщо уже на те пішло, то потрібно чітко вказати в законі що можна робити зі стягом, а що ні, а то виходить, що махати ним на мітингу у підтримку якогось злочинця на виборах можна, а згребти сміття на списаний стяг, чи використати його в інших, не менш потрібних для блага людства цілях - ні...

Ivan PELYPYSCHAK

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини