MENU

Олег Скрипка и ТНМК будут «строить страну» вместе с «регионалом» Вилкулом

551 2

Уславлені українські виконавці Олег Скрипка та Олег Михайлюта («Фагот», ТНМК) стали популяризаторами фестивалю «Тhе Best City.UA-2013», який організовується під патронатом колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації, а нині - віце-прем'єра Олександра Вілкула. За спинами музикантів на прес-конференції, присвяченій анонсу пісенного заходу, яку вони проводили разом з «хрещеним батьком» фестивалю, стояв стенд з багаторазово повторюваним написом «Будуємо нову країну!», що є одним з добре відомих комічних гасел глибоко антиукраїнської й антидемократичної Партії регіонів та її президента-рецидивіста.

Отже з одного боку українські виконавці пропагують українську поп-рок-культуру, а з іншого - Вілкула та Партію регіонів. Не знаю.... Мені здається, це все одно як проводити конкурс єврейської пісні під егідою СС чи Гестапо. За сприяння НСДАП та особисто міністра пропаганди Йозефа Геббельса. З одного боку - євреї задоволені, з іншого - «організатори» теж. Кожен по-своєму. Євреї - що «Хаву нагілу» проспівали, а партайгеноси - що прикололися з того. Адже згубність для українства від правління ПР, як на мене, є не меншою. Та й чи відбувся б фестиваль, якби не був суттєво розбавленим іноземними учасниками, зокрема російськими?

Влітку цього року в Дніпропетровську відбудеться вже другий «Тhе Best...». Прем'єра сталася 2012 р. На заході, що тривав три дні просто неба в спеціально влаштованому під Дніпропетровськом наметовому містечку, серед інших учасників виступали Evanescence, The Rasmus, Apollo 440, White Lies, Joachim Garraud, ДДТ, Сплин, Ленинград, Би-2, Токио, Океан Ельзи, Воплі Видоплясова, Друга ріка, Бумбокс, Брати Карамазови, Brainstorm тощо. Піар-служба Вілкула нарікла фестиваль таким, що увійшов у топ-20 визначних музичних подій Європи минулого року.
Як очікується, хедлайнерами фестивалю-2013 стануть Hurts, Enter Shikari, Мумий Тролль, а також Ленинград, Ночные Снайперы, Сплин, Би- 2, Дельфин. Україну представлятимуть ВВ, Kozak System, Мотор’рола і ТНМК.

Олексій МАЗУР

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини