MENU

Телеканал ТВі сменил инвестора. Новым гендиректором назначен Артем Шевченко

306 0

Телеканал ТВі очолив Артем Шевченко. Новим інвестором став Олександр Альтман.

Новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко. Він змінив у керівництві каналу Наталю Катеринчук. Новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман.

Головним завданням телеканалу Артем Шевченко вважає його перетворення у справжній прообраз суспільного мовлення. «У першу чергу ми запросимо повернутися на канал програми Марії Бурмаки та Вахтанга Кіпіані. А вже з вересня запропонуємо новий розклад мовлення. Маємо надію, що українська влада виконає рекомендації Ради Європи та Європарламенту і дозволить каналу ТВІ вести повноцінне ефірне мовлення», – заявив генеральний директор телеканалу ТВІ Артем Шевченко.

«Моє головне завдання – зберегти телеканал, як одне з об"єктивних джерел інформації в Україні. Багато років я був бізнес-партнером причетних до заснування каналу панів Кагаловського та Гусинського. Але я народився в Україні, вважаю Україну своєю Батьківщиною і зроблю все, щоб наша країна стала повноправним членом Європейського Союзу», – сказав Олександр Альтман.

Довідка.

Артем Шевченко народився 30 жовтня 1977 року у Дніпропетровську. Закінчив Інститут журналістики Київського національного Університету ім. Тараса Шевченка.

Працював на телеканалах СТБ, ICTV, СТУДІЯ 1+1, ТОНІС, ІНТЕР. З квітня 2009 року – ведучий програми журналістських розслідувань «Знак Оклику» на каналі ТВі (ТОВ «Телерадіосвіт»). Має досвід висвітлення військових конфліктів, зокрема в Іраку протягом 2003 року. Лауреат Національної премії «Телетріумф» як «Найкращий репортер» за 2000 рік.

Олександр Альтман народився 19 листопада 1956 року в Одесі. Від 1979 до 1986 року працював дослідником та аспірантом в Академії наук УРСР. У 1986 році став технічним директором компанії «Інформінвест» – першого в Радянському Союзі спільного підприємства, яке займалося розвитком високих технологій. З 1990 року мешкає у Нью-Йорку. Громадянин Сполучених Штатів Америки. Організував у США фірму «Advanced Materials», яка займається високотехнологічними матеріалами у галузі атомної енергетики. У 2007-2011р.р. Олександр Альтман був радником міністра енергетики України. Альтман – кандидат фізико-математичних наук. Захистив дисертацію у 1985 році.

 

Артем ШЕВЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини