MENU

От такой роскоши вообще лучше избавиться - Турчинов

766 0

Партія регіонів знову заходилась покращувати життя українцям. Для порятунку розкраденого ж ними держбюджету ПР разом із Кабміном внесли славнозвісний закон про оподаткування предметів розкоші.

Назва закону дійсно непогана. Так і пробиває на ностальгічну сльозу з комуністичного минулого. Але підхід до визначення «розкоші» у олігархів з ПР надто далекий від більшовицьких ідеалів.

Так, до предметів розкоші, які вони хочуть обкласти податком, вони відносять не тільки балкони і гаражі, а й сараї та інші присадибні будівлі. Сталін з Хрущовим у цьому напрямку свого часу явно недопрацювали.

Аргументи у них достатньо «проффесійні».  Татарською мовою «сарай» - це палац.  Тому не треба й дивуватись та ховати в «палацах» лопати, які так подобаються українсько-татарському прем'єр-міністру.

Що стосується високопосадовців, разом з дружніми їм олігархами та іншими «знавцями» татарської мови, то вони вже давно перевели свою нерухомість на юридичні особи, більшість з яких знаходяться в офшорах.

Літаки, яхти та гелікоптери до особливої розкоші вони не відносять, тому що це для них не розкіш, а засіб пересування. Ну а хутра, швейцарські хронографи, золоті телефони Vertu разом із золотими унітазами взагалі податком обкладати не можна. Чому? Тому що, на думку чинної влади, це ж засоби першої необхідності.

Знаєте... Я вважаю, що єдиною справжньою розкішшю, на сьогоднішній день в Україні  - є розкіш мати таку владу і таку парламентську більшість. Це справжня розкіш, за яку нам доводиться надто дорого розплачуватись. Тому краще такої «розкоші» позбутись взагалі.


Олександр ТУРЧИНОВ

 

 

ТИГИПКО СЕРГЕЙ ЛЕОНИДОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини