MENU

Оппозиции нужно определиться с единым кандидатом на выборы в Киеве - Луценко

335 0

Сьогодні мав зустріч з громадськими активістами групи САМ. Крім обговорення спільної роботи інтелектуалів над проектом плану для нової країни говорили і про політику. 


Чи будуть київські вибори, чи буде єдиний кандидат від опозиціі на посаду київського міського голови, як налагодити співпрацю парт штабів та гром активістів ?


Я вважаю, що опозиція в будь-якому разі зобовязана висунути єдиного кандидата в міські голови. Логічно це зробити до завершення повноважень нин київради і Дня Києва.І не важливо, чи регіонали через Конституційний Суд призначать ці вибори в незручний для опозиціі та киян серпень, чи взагалі вкрадуть у киян право обирати владу - головне продемонструвати здатність опозиціі домовлятися про єдиного кандидата. Кияни зафіксували на парламентських виборах свою демократичну позицію і врятували ситуацію і в узгодж і в неузгодж опозицією округах. Для перемоги на президентських виборахв 2015 цей приклад важко переоцінити. Тепер опозиція має в свою чергу припинити ховати голову в пісок, продемонструвати вміння домовлятися у верхах по Києву.


Цей єдиний кандидат мусить потім публічно сісти за стіл з представниками громадянського сусп-ва і взяти на себе певні зобовязання перед столичною громадою.


Кандидати з числа гром активістів мають отримати квоту в списку єдиних кандидатів від опозиціі в мажорит округах до Київради.


Все це зробить Київські вибори репетицією до переможного алгоритму дій на презид виборах 2015. Це ще й підтвердить статус Києва як моделі постконфліктної укр нації, де обєднуються різні, де навчилися чути і поважати інших, де отримують задоволення від різноманітності.

 

Юрій ЛУЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини