MENU

Оппозиция поддержала забастовку журналистов телеканала ТВі

520 0

23 квітня 2013 року на телеканалі ТВі відбувся конфлікт, який може призвести до суттєвих змін в інформаційному просторі України. Телеканал ТВі є одним із небагатьох засобів масової інформації, в повсякденній роботі якого втілювалися принципи свободи слова, право громадян на отримання достовірної та неупередженої інформації. ТВі займав об'єктивну та незаангажовану позицію, транслював в ефір телепрограми, де критично оцінювалася діяльність різних політичних сил: як провладних, так і опозиційних. Саме тому ТВі дивилася, цінувала та підтримувала численна глядацька аудиторія.

Тому для нас, як і для всього суспільства, вкрай важливим є збереження такої редакційної політики телеканалу. Ми підтримуємо вимоги страйкуючих журналістів щодо ухвалення Редакційного статуту, який би унеможливив тиск на журналістів, втручання в їхню професійну діяльність, зняття програм з ефіру та політичну цензуру на телеканалі.

Ми також вважаємо, що потрібно негайно оприлюднити інформацію щодо кінцевого власника ТВі та структуру власності цієї телерадіоорганізації.

Переконані, що у цивілізованому правовому вирішенні конфлікту зацікавлені усі: журналісти, інвестори, власники, а найбільше – українські громадяни, які в умовах нинішнього авторитарного режиму потребують об'єктивної та незаангажованої інформації.

Керівник фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок,


Керівник фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк,


Керівник фракції ПП «УДАР Віталія Кличка» Віталій Кличко.

 

Олександр АРОНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини