MENU

Забастовщики Кагаловского действуют в интересах режима Януковича - Портников

767 0

Хочу висловити підтримку заяві лідерів трьох опозиційних фракцій в українському парламенті щодо ситуації на телевізійному каналі ТВі. Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок сформулювали те, що я намагаюся донести до громадськості та журналістів каналу з першого дня конфлікту: головним завданням і місією телеканалу і його співробітників є об'єктивне інформування аудиторії про події у нашій країні. Мовчання ТВі - це те, що вигідно владі і тим, хто хотів би зміцнення авторитаризму в Україні.

Заклопотаність журналістів, які завоювали репутацію розслідуваннями гучних корупційних справ, виключно корпоративним конфліктом - це те, що вигідно владі і тим, хто хотів би зміцнення авторитаризму в Україні. Зникнення ТВі з ефіру і компрометація каналу - ще один крок по шляху побудови «керованої демократії» по-російськи.

Підтримуючи вимогу опозиційних лідерів про оприлюднення структури власності телеканалу ТВі, хочу ще раз звернути увагу політиків з усіх таборів, що ми, журналісти, не повинні бути заручниками офшорних схем. Необхідні негайні зміни в українському законодавстві, які раз і назавжди виключать саму можливість непрозорого володіння соціально важливими ресурсами та корпоративні конфлікти, подібні до сьогоднішнього. Існуючий порядок принизливий для журналістів і наших глядачів і не кращим чином характеризує наших законодавців.

Vitaly PORTNIKOV

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини