MENU

Каждый рейдерский захват производится при прикрытии Семьи – Павловский

1310 3

Створення антирейдерського комітету Арбузова нагадує боротьбу бджіл проти меду! Адже головними рейдерами у нашій країні є олігархи з партії Регіонів. Саме вони знищують перспективні напрямки розвитку підприємства своїми поза правовими методами та загрожують малому та середньому бізнесу. Сьогодні ні для кого не є секретом, що кожне рейдерське захоплення проводиться при прикритті владних структур та впливових осіб, близьких або до виконавчої влади, або до «сім‘ї».

Фактично, антирейдерський комітет, як і Мінздох, створений перед виборами Президента України з однією метою: взяти під контроль усі фінансові потоки у країні, задавити середній й малий бізнес(фактично, середній клас, який матеріально підтримує опозицію), та приструнити тих олігархів, які почали «вільно думати».

Для ефективної боротьби з рейдерством необхідно не комітети створювати, а відсторонити бізнес від влади, знівелювати вплив крупного капіталу на виконавчу вертикаль. А це можливо лише при відстороненні режиму Януковича від влади!

 

 

Андрій ПАВЛОВСЬКИЙ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини