MENU

Перлини української архітектури відтепер є на Google Street View

524 0

 

З 2007 року ви маєте можливість досліджувати зображення вулиць на Картах Google за допомогою сервісу Перегляд вулиць (Street View). Починали ми з галерей зображень вулиць міст США, а вже сьогодні на картах представлені тисячі міст та сіл з усього світу. Протягом останніх шести років ми плідно працювали над оновленням Карт Google, створюючи більш повні, достовірні та точні галереї Перегляду вулиць для вас. ВідАнтарктиди до Австралії, від Південної Кореї до Південної Африки, від засніжених вершин Евересту до Великого Бар'єрного Рифу, сьогодні ви можете, не виходячи з дому, пройти понад 8 мільйонів кілометрів по світу.

В Україні режим Перегляду вулиць (Street View) на Картах Google було запущено рік тому, а в травні 2012 року ми представили панорамні зображення стадіонів Євро-2012. Сьогодні до наявних маршрутів ми додаємо нову колекцію шедеврів архітектури з різних куточків нашої країні. Тепер користувачі зі всього світу можуть відкрити для себе красу України, не відходячи від екранів своїх комп'ютерів. 

Отже відсьогодні ви зможете зробити віртуальну подорож навколо стародавнього Софійського Собору, пам'ятки архітектури часів Київської Русі, яка розташована у самому серці Києва.

 

Ви також можете прогулятися Національним історико-культурним заповідником “Качанівка” в Чернігівській області

 

 

або відчути плин часу у Хотинській фортеці в місті Хотин у Чернівецькій області та Замку Паланок в Мукачеві; поблукати вулицями історичного центру Чернівців.

 

 

Крім того ми оновили та розширили галереї зображень в режимі Перегляду вулиць (Street View) в таких країнах, як Франція, Італія, Польща, Румунія, Росія, Сингапур і Таїланд, та додали спеціальні колекції живописних місць Франції, Гонконгу, Ірландії, Італії, Польщі, Португалії та Румунії, використовуючи нашу технологію Street View Trike. Наприклад, ви можете подивитись на Національний палац Пєна в Португалії, храм Sha Tin Che Kung Temple в Гонконзі або замок Кілкенні в Ірландії. Також ми додали нові галереї зображень в Угорщині, і тепер ви можете прогулятися історичним центром Будапешту, роздивитись будівлю Парламенту, відкрити для себе найбільші термальні купальні в Європі - Сечені; або здійснити віртуальну мандрівку до екзотичної африканської країни Лесото та дослідити захоплюючі місцеві краєвиди, звивисті дороги та озера.

Що б ви не планували, чи то відпустку до Колізею у Римі, чи то пошуки нового місця для життя, чи навіть вам просто цікаво, чи є достатньо місця для паркування у торговельному центрі, куди ви збираєтесь - режим Перегляду вулиць покаже вам все, що ви забажаєте. Тож покрутіть глобус та вирушайте у будь-яку з 50 країн разом із Street View.

 

Ульф СПІЦЕР, менеджер Google Street View

 

Oфіційний Блоґ - Google Україна

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини