MENU

Я бы посоветовал Януковичу оптимизировать откаты и взятки - Томенко

709 0

Попередній підсумок діяльності команди Віктора Януковича свідчить про те, що оголосивши проект «покращення життя для України», влада реально покращила життя біля 1% громадян (прізвища яких усім прекрасно відомі), а для абсолютної більшості громадян здійснюється проект «оптимізації України». 

 

Спочатку оптимізація торкнулася малого і середнього бізнесу, потім – пенсіонерів, яким збільшили пенсійний вік, потім – медиків і вчителів, а зараз черга дійшла і до науковців. Адже, якщо буде реалізований принцип збільшення навантаження на одного викладача до 18 студентів, то близько 30 тисяч викладачів в Україні буде скорочено. 

 

Тому сьогодні, якщо вживати термін «оптимізація», то порадив би владі говорити про оптимізацію хабарів та відкатів, що зросли за останні роки в геометричній прогресії, кількості правоохоронців та чиновників на всіх рівнях, а не науковців та викладачів. 

 

Вважаю, що опозиція у цій ситуації повинна вимагати від Уряду подати на розгляд парламенту нову редакцію Державного бюджету, яка дала би можливість реально профінансувати місцеві громади та не допустити чергового плану оптимізації викладачів вузів. 

 

Проте, на сьогодні очевидно, що Уряд хоче схитрити і не подавати нову редакцію бюджету до Верховної Ради. Натомість планується вносити зміни до бюджету лише до окремих статей фінансування.

 

Микола ТОМЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини