MENU

Нужно сломать политическую традицию нелимитированного отдыха - Пышный

474 1

Другий день поспіль вислуховую претензії: «ці кончені депутати не працюють в комітетах у визначені планом роботи дні 7 та 8 травня». 


По- перше, згрібати усіх депутатів до купи і таврувати ганьбою зручно, популярно, але м'яко кажучи, не коректно. Вчора і сьогодні, без жодних проблем, знайшов на роботі усіх в кому була потреба : Арсеній Яценюк, Андрій Іванчук, Павло Петренко, Володимир Полочанінов, Лілія Гриневич... Це лише моі робочі зустрічі, помічники доповідали, що працювали в ці дні ще з багатьма депутатами фракціі «Батьківщина». Знаю, що ударівці Оксана Продан, Ірина Геращенко, Віктор Чумак так само працюють. Думаю, це далеко не повний перелік депутатів опозиціі для кого робота в комітетах так само важлива, як і пленарні дні. 


По-друге, комітети, іх секретаріати та підкомітети працюють в тому ритмі, який задає керівництво. 


По-третє, ефективність роботи народного депутата пропоную оцінювати, в першу чергу, за його законотворчою активністю, а не за фізичною присутністю в комітеті - чого дурно там стільці амортизувати коли голова фактично розпустив секретаріат до 13 травня. Краще, зі своєю командою засісти за розробку чи аналіз законопроектів, чим, власне, і займалися. 


Нам крок за кроком, сесія за сесією доведеться ламати українську політичну традицію - нелімітованого відпочинку і робити це, в першу чергу, за рахунок власного прикладу.


До чого я це все кажу: хто прийшов в парламент працювати - той працює і в цьому дуже легко пересвідчитись.

 

Андрій ПИШНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини