MENU

«Надо меньше на акции ходить», - киевских «свободовцев» по одному избивают в подъездах

416 1

Мда... Схоже, що це дійсно міліція. Від психологічного тиску, типу викликів на допити, перейшли до фізичного - ловлять людей біля під’їздів і б’ють.
А єдині двоє політиків, які досі публічно сказали, що вважають потрібною повну люстрацію силовиків - Луценко і Парубій.

Сподіваюся, кількість таких політиків побільшає.

Інформація зі сторінки Кирила Бабенцова у Фейсбук:

Міліціянти жорстоко побили трьох націоналістів: у одного порізане обличчя, у двох струси

14 травня 2013 року жорстоко побили Володимира Карася. В цей же день відбулися спроби нападу на ще двох націоналістів, один з яких зараз у лікарні. А 10 днів тому відбувся перший подібний напад на Володимира Назаренка.

Троє чоловіків у цивільному чекали Володимира Карася у його під’їзді. Коли він зайшов, вони почали наносити удари зі словами “Надо меньше на акции ходить”. Нічого з матеріальних цінностей не забрали. У нього зламані верхня і нижня щелепи, струс мозку, порізане обличчя і три вибиті зуби. Володимир є братом активіста, члена комітету Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” і помічника народного депутата України Євгена Карася. Очевидно, що Володимир постраждав лише через те, що його сплутали з братом.

В цей же день зранку відбувся напад на націоналіста Євгена Мацька. За день до цього його батьку повідомили, що Євген начеб-то має заборгованість в одному з українських банків на вісім тисяч гривень. А 14 травня біля будинку до нього підійшов невідомий. Запитавши, чи хлопця звуть Євген він наніс йому удар кастетом в обличчя. Зараз юнак перебуває в лікарні зі струсом мозку і неспинною кровотечею. Лікарі мають підозру на наявність перелому кісток черепу.

Декілька днів тому відбулась спроба здійснити подібний напад на помічника народного депутата і свободівця Андрія Медведька. Злочинці були організовані, використовували рації, однак завдяки іншим націоналістам напад вдалося попередити, а обличчя нападників сфотографувати. Напередодні цих подій до Андрія дзвонили в двері молоді чоловіки, які так само, як і в попередній ситуації представились колекторами і повідомили, що він начеб-то має заборгованість перед банком.

4 травня біля під’їзду двоє чоловіків напали на Володимира Назаренка — заступника голови Солом’янської районної “Свободи” з молодіжних питань. Зараз його стан здоров’я задовільний.

В усіх випадках нападники виглядали схоже і діяли за подібним сценарієм. Окрім вище-перелічених ситуацій також відомо, що подібні до нападників особи були помічені біля будинків декількох інших свободівців.

Коментуючи ці події, голова Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Андрій Іллєнко сказав: “Почалася систематична кампанія терору проти київської “Свободи”. Це спроба фізично залякати націоналістів, тому що ми боремося з цим режимом. Але ці бандитські методи не приведуть до жодних наслідків. Ми вважаємо, що до цього причетні правоохоронці, так як напади відбулись на тих людей, яких напередодні викликали на допити, за ними слідкували. Тільки міліція має необхідні для цього інформацію і можливості”.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА bilozerska

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини