MENU

Кириченко признал, что у него нет доказательств причастности Тимошенко к убийству Щербаня

348 0

«Ключовий» свідок обвинувачення Петро Кириченко визнав, що немає доказів причетності Юлії Тимошенко до вбивства у 1996 році народного депутата Євгена Щербаня

«Ні, а які докази могли бути?», - сказав Петро Кириченко, відповідаючи на запитання захисника Сергія Власенка про наявність у свідка підтверджень того, що організатором вбивства була Юлія Тимошенко. 

Свідок обвинувачення також зізнався, що був знайомий не лише з кримінальним авторитетом Олександром Мільченком, але й з його дружиною. 

Петро Кириченко наголосив, що його покази американському правосуддю є правдивими, але не зміг пояснити, чому сьогоднішні свідчення відрізняються від попередніх. «Що ви мене плутаєте?», - занервував він. 

Як відомо, Петро Кириченко неодноразово допитувався правоохоронними органами США у справі Павла Лазаренка та відповідав на питання, пов'язані з вбивством Євгена Щербаня, але жодного разу не згадував ім'я Юлії Тимошенко

Петро Кириченко змінив свої свідчення після того, як у Києві було затримано його онкохвору дружину Ізабеллу при спробі продати арештовану нерухомість. Після надання свідчень проти Юлії Тимошенко був знятий арешт на його нерухомість та грошові кошти.

 

Зупини політичне переслідування Тимошенко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини