MENU

Азаров лично отредактировал спич Королевской о «кишчачих магазинах»

691 0

А пам'ятаєте виступ Наталії Королевської про «кішчачі магазини»? Так-от, у стенограмі засідання на сайті Верховної Ради текст дещо інший.


Якщо насправді він звучав так: «Якби ви какретизували би своє питання може воно стасується кормов для кішек, для цуценят. Патамушо кішки та цуценята чиїсь там немогут пакупати сєбє в кішчачих магазинах. Таму, шановні народні депутати, гуманітарні грузи будуть паставлєни, кантрабанда в Україну чєрєз гуманітарку нє прійдьот», то в стенограмі він значно відредагований: «Якби ви конкретизували своє питання, може воно стосується кормів для кішок, для цуценят, які їдуть через кордон сьогодні і потребують термінового розміщення. Тому що кішки та цуценята чиїсь там не можуть купувати собі в кошачих магазинах. Тому, шановні народні депутати, гуманітарні грузи будуть поставлені. Контрабанда в Україну через гуманітарку не прийде».


І, до речі, судячи з аналізу стенограм пленарних засідань Верховної Ради, лідером з їх редакційного опрацювання є прем’єр міністр України Микола Азаров ;)

 

 

Спільна Справа


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини