MENU

На зустріч ПР вийдуть справжні неонацисти: «Будемо битися за свободу»

1309 1

Коваленко мітингує зі своїм СПАСом на Софійській площі

 

Тепер все зрозуміло. Зрозуміло, де й для чого будуть задіяні сотні, якщо не тисячі, звезени ПР на Києв професійних майстрів рукопашного бою та бійців Внунтрішніх Військ у цивільному. На сцені з`являються професійні «неонацисти».

 

Партія «Соціал-патріотична асамблея слов'ян» (СПАС) завтра, 18 травня 2013 року, проведе марш центральними вулицями Києва.  Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив голова цієї політичної сили Едуард Коваленко.

 

За його словами, партія починає мобілізацію українського народу для порятунку країни, і вже 18 травня запрошує всіх приєднатись до маршу партії, який розпочнеться в Києві на Арсенальній площі о 12.00.

 

Учасники маршу колоною вирушать «по вулиці Грушевського до Європейської площі, де проведуть мітинг», тобто йтимуть вони НАЗУСТРІЧ бюджетникам та підліткам з колони т.зв. антифашистів» та ще й У ТОЙ САМИЙ ЧАС, коли заведена піснями Таї Повалій «антифашистська молодь» пенсійного віку рушить ходою до Музею Великої Вітчизняної війни.

 

При цьому Коваленко зауважив, що їх не зупинить той факт, що на вулиці Грушевського йдуть ремонтні роботи. «Будемо йти, пробиратися через буєраки... боротьба за свободу і за справедливість вона проходить через окопи... візьмемо по дорозі техніку, я думаю, там є і лопати, і ломи, і будемо битися за свободу», - сказав політик.

 

Він прогнозує, що учасниками маршу стануть приблизно 10 тис. Людей.

 

Коваленко зауважив, що не розуміє лідерів, які їдуть або до Москви, або перед кожною акцією бігають у Посольства США чи ЄС.

 

«Україна велика, багата та незалежна держава, друга по території після Франції у Європі і п’ята по населенню. Про Україну писав Геродот, коли ще не було ні Великої Британії, ні Франції, ні Німеччини, ні Росії», - наголосив він.

 

На його думку, кожен лідер, великий чи маленький, якщо він патріот України, повинен з гідністю представляти себе як у країні, так і на міжнародній арені.

 

Якщо хто вже підзабув, то нагадаємо: людина на і`мя Едуард Коваленко (СБУшний провокатор та звільнений з роботи за пиятику екс-водій Андрія Шкіля) на замовлення ПР під егідою ніби-то УНА-УНСО влаштовувала неонацистські провокації під час Помаранчевої революції 2004-2005 рр.

 

Ласкаво просимо до «ригівського «Пекла, продажні шкури! Завтра вас буде вжито Віктор Фьодричем у якості дешевого гарматного м`яса. Справжня Опозиція, звичайно ж, ніколи в житті Вас не чіпатиме, хіба що словом. А ось ці моодики ладні будуть на все.

 

А ввечері 18 травня провідні телекомпанії світу з подачі ПР тат їхніх спонсорів демонструватимуть ваші пошматовані тіла як доказ існування «фашизму» в Україні, перемежовуючи ЦЕ вихопленими з контексту кадрами-цитатами натуральної Демократичної Опозиції. 

 

За таке сумнівне задовлення Вам вам пропонується...  скільки там...50-60...100..20 грн.

 

Лікувати чи, не доведи Господь, ховати, «регіонали» вас не будуть. Забагато честі.

 

Та й які «регіонали», власне?! На мітинг «антифашів» ви самі приїхали, добровільно. Й битимуть вас «лопатами» також не «регіонали», а якісь там «соціал-патріоти».

 

Дмитро ДОБРИЙ dm-dobriy, UAINFO

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини