MENU

Диктатор Янукович агресивний, бо стартує незапланований Майдан-2013

1547 5

Податковий Майдан. Незадоволені Кодексом Азарова-Тігіпка (КАТ) підприємці перекривають рух по вулиці Інститутській, 2010 рік

Ще одне громадське об`єдання із всеукраїнським статусом приєднується до організаційного рішення "Спільної Справи" та Російськомовних Українських Націоналістів (РУН) щодо безстрокового характеру акції 18 травня 2013 року. Це ветерани Податкового Майдану-2010, афганці та чорнобильці з комітету "Наступ"

18 травня – День принципу, день іспиту твоєї совісті: або ти – з громадою, або ти – проти України.

Досить бути бідним рабом та «пахати на Сім’ю»! 18 травня – твоя золота акція! Шанс, коли ти можеш стати частинкою нової історії нашої країни без запроданців та бандитів. Цей день – очистиш ти! Ти – невід’ємний живий складник вибуху Волі та Свободи. Приходь та приєднуйся!

Ми, активісти Всеукраїнського комітету «НАСТУП» чітко усвідомлюємо та розуміємо, що саме від нас з Вами сьогодні залежить майбуття.

Разом – ми нездоланна сила, котра здатна повалити стіни брехні та людського відчаю.

Сьогодні нам потрібно бути сильними та повірити, що все вдасться. Тому, на розширеному засіданні правління Всеураїнського комітету «НАСТУП», яке відбулося в Києві, було ухвалено рішення про початок 18-го травня безстрокової акції протесту із такими вимогами:

- термінове проведення виборів мера Києва та депутатів Київради;

- абсолютна відміна ганебної пенсійної реформи;

- прийняття Закону «Про ринки та ринкові відносини», який зупинить тотальне винищення дрібного та середнього бізнесу в Україні та захистить права підприємців;

- відновлення усіх виплат чорнобильцям та афганцям та скасування принизливої постанови КМУ № 1293, за якою виплати проводять за залишковим принципом.

«Ми чітко розуміємо, що сьогодні порядок денний протесту повинні диктувати громадяни України, а не політичний актив. Саме українці повинні писати нові рядки свого життя, творити нову історію без партійних гасел та програм», - заявив голова ВК «НАСТУП» Р. Секела.

Для участі в безстроковій акції протесту приїдуть активісти Всеукраїнського комітету «НАСТУП» та організатори Податкового Майдану із 15 областей України.

Ряд громадських організацій вже повідомили, що 18 травня акція має стати безстроковою, і ми, ВК «НАСТУП», повністю розділяємо та погоджуємось із цією позицією. Лише безстрокова акція здатна стати доступною формою протесту для всіх українців та стати шансом на швидкі зміни.

Всі бажаючі залишитись в Києві для протесту повинні бути готовими до довготривалого перебування.

За усією додатковою інформацією громадяни можуть звернутися до представників оргкомітету заходу за телефонами:

+38 067 314 44 05, + 38 067 115 41 96, + 38 093 058 81 70. 

ВК НАСТУП

Починаємо Революцію! Вибори президента скасовано

Як протистояти бойовикам «Беркуту». Покрокова інструкція

Что делать автоколоннам Оппозиции, если не пускают в Киев. ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ

Юлія Тимошенко: «Усунення Януковича від влади – це перший насправді дієвий пункт нашої євроінтеграційної програми» 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини