MENU

«Взагалі сім’я не повинна існувати», - Маша Гессен про плани гомосексуалістів

542 2

Ось такі вони. Ось їх головна ціль. Ціль сатани впроваджується.

А вона взагалі «красуня». І таким сім'я не потрібна. Бо хто її схоче!

Гомосексуальна активістка Маша Гессен, журналістка,(до недавно директор руської служби «Радіо Свобода») російська письменниця, котра має також американське громадянство, оприлюднила дійсні плани боротьби за впровадження одностатевих «шлюбів».

Під час дискусії у Сиднею вона відверто зізналась, що ціллю такої «війни» не є пошуки рівності, але повний демонтаж інституту сім’ї. «Нам не йдеться про права гомосексуалістів на укладення шлюбу, але про те, що сам інститут шлюбу та сім’ї має припинити існування. Боротьба гомосексуалістів за шлюб зазвичай поєднується з укриванням того, що ми плануємо зробити з подружжям, коли цієї мети буде досягнуто. Розмови про те, що інститут сім’ї при цьому не зазнає змін, є неправдою». Гессен переконана, що цей інститут має і повинен змінитися.

«Думаю, що взагалі сім’я не повинна існувати», - заявила вона прямо і додала, що їй подобається брати участь у творенні міфів, якби мета була іншою.

Для ілюстрації потреби ліквідації сім’ї вона навела приклад власної «родини», де троє дітей має п’ятеро дорослих в ролі батьків. За її обрахунками, « п’ятеро батьків ділиться на дві групи по троє». Засвідчила отже, що «хотіла би жити у такій правовій системі, котра має здатність легалізувати подібну реальність, тому не згодна з інститутом шлюбу та сім’ї».

 

 

Bogdan LUPA

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини