MENU

«Справи, сфальшовані представниками МВС, не горять. Прийде час, коли всім доведеться відповісти», - Олександр Турчинов

839 3

Ми сьогодні запросили міністра внутрішніх справ Захарченка до Верховної Ради, щоб він, як міністр, дав відповідь нам і громадськості чому працівники МВС знімали з поїздів людей, заважаючи їм доїхати на мітинг опозиції,  чому вони проколювали шини машинам опозиціонерів, чому вони супроводжували рух бронетехніки, яка проривалась на Софіївську площу і створювала небезпеку для життя людей, які зібрались на багатотисячний мітинг опозиції.. Врешті-решт, ми хотіли почути відповідь на питання, чому підлеглі Захарченка сприяли  бойовикам, які били журналістів та незахищених громадян. У відповідь  ми почули нахабну  брехню, яку навіть не намагались замаскувати...

В суботу ми побачили, що міліція, отримуючи зарплатню з бюджету,  працює не на захист платників податків, які цей бюджет наповнюють, а на захист Партії регіонів та її керманичів, виконуючи злочинні накази та безпосередньо сприяючи здійсненню злочинів.

Ми викликали до ВР Генпрокурора та голову СБУ, щоб вони дали правову оцінку діям представників МВС. Зрозуміло, яку «оцінку» вони дадуть. Але дарма! Справи, сфальшовані представниками МВС, не горять... Прийде час, коли всім доведеться відповісти....  і не тільки в парламенті..

П.С. Міністр заявив, що цей БРДМ проїхав по центру міста, сховавшись за машинами організаторів опозиційного мітингу.  Ця нахабна брехня спростовується безліччю фото- та відеоматеріалів, знятими журналістами в цей день.

 

Ось відео, зняте журналістами «5 каналу».

 


БРДМ їде по Інститутській та Майдану у супроводі машини ДАІ та Тойоти, що належить організаторам цієї провокації. Бачите, більше жодна машина не рухається, тому що виїзд на Інститутську був заблокований представниками міліції ще зранку.


Зокрема, моя машина була заблокована міліцією на під'їзді до стадіону «Динамо». Аналогічні проблеми із доїздом були у Яценюка, Кличка та Тягнибока.


Як бачите, провокації і брехня стають невиліковною хворобою  цієї влади, яка лікуванню вже не підлягає…

 

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини