MENU

ВО «Свобода» увірвалася до Київради. Герега панікує

442 0

Депутати Верховної Ради допомогли своїм помічникам і громадським активістам із «Звільнимо Київ разом!» пройти в залу голосувань Київради, яка сьогоднізібралась ділити сотні шматків землі. Це відбулось після того, як Київрада надала перепустку в залу голосувань.

 

Активістів і помічників депутатів охорона депутатів не пускала в залу голосувань. Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко та Олег Осуковський допомогли пробитись крізь охорону. Під час сутички зламалися двері. Секретар Київради Галина Герега оголосила що не буде відкривати засідання поки в залі присутні помічники нардепів.

 

Після штурму Київради свободівцями і активістами в лютому вона відкрила доступ до будівлі для людей з київською реєстрацією. У той же час, обіцянка запровадити можливість виступити перед голосуваннями Київради тим людям яких стосуються питання, що розглядаються на засіданні, - так і залишились обіцянкою. 

 

Перед початком останньої сесії Київської міської ради VI скликання, активісти кампанії «Звільнимо Київ разом!» та кияни розпочали зворотній відлік днів до «дембеля» нинішнього складу Київради. Біля будівлі міської ради встановлено лічильник, що рахуватиме останні 11 днів теперішньої Київради.

 

novosti_o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини