MENU

Им нужно было время, чтобы с тела Юлии Владимировны сошли гематомы - Турчинов

1547 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов сообщил на своей странице в сети Facebook следующее:

«Лише сьогодні ми дізнались, навіщо організували у минулу п'ятницю нічну операцію по перевезенню Юлії Тимошенко з колонії до лікарні, а у неділю її повернули назад. Чому в понеділок і у вівторок у колонії вигадали санітарні дні, не пускаючи туди захисників Юлії Володимирівни. Після сьогоднішньої вимоги парламенту до прокуратури та пенітенціарної служби щодо допуску захисників, Сергій Власенко, прорвавшись на територію колонії, повідомив, що над лідером опозиції жорстко знущались. Їй, хворій беззахисній жінці, викручували руки та били кулаками в живіт!

Саме тому їм потрібен був час, щоб з тіла Юлії Володимирівни зійшли гематоми. Перелякана власним злочином банда, терміново примусила співкамерницю Тимошенко дати заздалегідь написане в Адміністрації президента інтерв'ю Першому національному та «Інтеру», погрожуючи цій жінці та її родині розправою.

Від цього жахливого свавілля, знущання та усвідомлення небезпеки для свого життя, Юлія Володимирівна оголосила голодовку.

Депутати нашої фракції заблокували трибуну, вимагаючи термінового прибуття Генпрокурора та керівника пенітенціарної служби, відкриття кримінальної справи та припинення спроб банди фізично знищити лідера опозиції. Відповідні звернення ми скерували до ПАРЄ та посольств усіх цивілізованих країн світу.

Але потрібно розраховувати не на Захід, і закордонну панацею від тоталітарних хвороб, треба розраховувати лише на самих себе. Лише ми разом можемо зупинити цей терор!».

 

UAINFO

 

ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини