MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 серпня 2015

2078 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 12 серпня

Україна починає вириватися з історичного капкана

Ведучи мову про Україну й той час, витрачений до 2013-го, часом видається, що то був такий самий довгий сон. Суспільство спало, не бажаючи серйозно сприймати ті виклики, які насувалися із кожним роком, і ті проблеми, вирішити які можна було значно меншою ціною. Нині відбувається надзвичайно болюче пробудження.

Скандал! Лавров вилаяв міністра Саудівської Аравії дебілом. ВІДЕО

Феєрична рашистська дипломатія! Говорюча коняка Лавров знову осоромилася: на прес-конференції міністра закордонних справ РФ і його колеги із Королівства Саудівської Аравії Аделя аль-Джубейра за підсумками спільної зустрічі Лавров назвав міністра «дебілом», вочевидь, гадаючи, що мікрофон вимкнений, або ж що ніхто не почує його слів.

Чи перекажуть ціни на нафту палкі «вітання» у відповідь Лаврову вже найближчим часом?

Мустафа Найєм записавсь у патрульні поліціянти. ДОКУМЕНТ

Вважаю неможливими змінити систему правоохоронних органів без знань і зацікавлення її азами. Це зневажно стосовно людей, які присвятили себе праці в поліції, набуття ж таких знань і досвіду, певен, у подальшому стануть мені в пригоді. Патрульно-постова служба – це перший щабель у системі, а я хочу знати й розуміти, як і чого навчаються майбутні поліціянти.

Аритлерія ЗСУ за допомогою військової хитрості рознесла батарею окупантів дощенту. ФОТО

Російські окупанти й колаборанти - ідіоти, ми ж цим іще із часів ДАП послуговуємося, якось я викладав знімки мінометної батареї із підігрівом для ваших ідіотських безпілотників. Ви справді гадаєте, шо ми – там, де ви нас бачите? Справді? Ну-ну... Усе це – казка, так. Чоловік 20 сепарів нині закопають на казковому смітникові.

Бабченко: Росія вміє лиш одне – складати трупи наче шпали

Нових війн нової історії нової підполковничої Росії. Країни, що знавісніла на своїй імперськості, «величі» й «історичній справедливості». Країни-агресора. Країни-загарбника. Ксенофобської, темної, біснуватої країни фанатиків, якій насправжки добре вдається лиш одне – складати трупи наче шпали.

Красногорівка після обстрілу бойовиків-окупантів. ФОТОРЕПОРТАЖ


Наслідки нічного обстрілу російськими окупантами та колаборантами Красногорівки Ясинуватського району на Донеччині.

Наші збройні сили здійснили якісну військову операцію – журналіст

Із доброю роботою розвідки, контррозвідки та забезпечення. Із дієвою взаємодією різних родів військ. Із ретельним, хоч і швидким плануванням і комплексною реакцією на дії супротивника. Із нав'язуванням ворогові власного порядку денного. Зрештою, з інформаційним і навіть дипломатичним супроводом. І, як закономірний результам, зі зміною стратегічного становища на цій ділянці на нашу користь.

Мер Ірпеня Карплюк (67 квартир) після побиттів активістів звернувся до Порошенка

У своїй медійній хвилі виправдання Володимир Карплюк пішов ще далі. Він звернувся до президента. ... Так от: дистанціюватися від минулої влади не виходить ніяк, бо Карплюк був заступником свого кума – міського голови Бучі Анатолія Федорука. Цей регіонал двічі відмовився виходити із «Партії регіонів» під час Майдану.

15 правил спілкування влади із громадянами

Це не ви ощасливили людей, обійнявши державну посаду, це вони вас найняли на роботу. І вони мають право знати, що і якими чином ви робите за їхні гроші. Інформація – це те, що виходить із ваших стін, а комунікація - те, що доходить до громадян. Якщо вас не зрозуміли – це ваша проблема. Значить, погано сказали. Мало сказали. Треба краще, зрозуміліше і більше.

Україна – Росія. Чого не збагнуть «брати»?

Зближення – ні. Лякає це слово й викликає огиду. «Братні народи» ж за останні півтора року стали попросту лайкою. Чи варто витрачати час на те, щоби донести ці прості тези до російської преси? Не певен. Одначе гадаю, що Євген Коноплянка зі своїм лаконічним «Не збагнуть» мав тут цілковиту рацію.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини