MENU

Якщо якесь явище абсолютній більшості людей здавна, історично не подобається, то не треба пхати це їм під ніс - Білозерська про геїв

282 1

Мер Мюнхена Хеп Монатцедер, присутній на "Марші рівності" у суботу в Києві, здивований, що на гей-параді не було мера Києва.


У чомусь німець таки має рацію. Думаю, багато хто з киян погодиться з його оцінкою Попова - особливо після героїчної боротьби зі сніговими заметами і вкрадених каштанів :)

А якщо серйозно, держава не повинна лізти до людей у спальні. Але й люди не повинні те, чому місце у спальні, виносити на вулиці. Бо це вже неповага до інших людей.

А ще - якщо якесь явище абсолютній більшості людей здавна, історично не подобається - не треба пхати це їм під ніс, переконуючи, що насправді це чудово. Не треба дратувати і дражнити людей.

Представники сексуальних меншин були і будуть завжди. Але у здоровому суспільстві двоє хлопців чи дві дівчини разом знімають квартиру, бо так зручніше і дешевше, і не афішують, просто вони друзі/подруги, чи не просто. А інші люди їх не питають: "А ви, бува, не спите разом?", бо це нетактовно. І діти зайвих питань не задають.


Ось це і є справжня свобода - люди роблять, що хочуть, але нікого при цьому не дратують і свій спосіб життя не нав’язують.

 

bilozerska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини