MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 грудня 2015

2913 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 8 грудня

Виступ Джо Байдена в парламенті України. ВІДЕО

Український парламент відвідав та виступив перед українськими депутатами віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден.

Факти масових і суттєвих фальсифікацій на виборах у Кривому Розі підтверджено

Криворізький міськвиборчком і слідча комісія Верховної Ради ухвалили важливі рішення. Це ухвали про підтвердження фактів масових і суттєвих фальсифікацій на виборах міського голови Кривого Рогу. Тепер слово за парламентом.

Є люди, з якими доводиться прощатися. Їх відхід – це крок країни вперед – урядовець

Вони можуть бути чудовими друзями, компаньйонами, мати заслуги в минулому. Але коли вони переходять межу – тягнуть за собою всіх. Ні, не лише власного патрона, а – всіх! Як би не було комусь сумно, але Мартиненкові й Іванчуку, міцно взявши за руки Кононенка, Березенка, Гладковського, вхопивши в обійми Шокіна й Ківалова, – час давно йти. За ними впаде ще ціла плеяда яскравих і тихих, але безнадійно скомпроментованих.

Байден: США ніколи не визнають спробу Росії анексувати Крим

Світлина Миколи Лазаренка

"У 21 столітті країни не можуть перекроювати кордони силою. В цьому і є основні правила. Росія порушила ці правила і продовжує порушувати їх. Сьогодні Росія окупувала незалежну українську територію. Я хочу чітко сказати, що Сполучені Штати Америки не визнають і ніколи не визнають спроби Росії анексувати Крим. Ось так!" – підкреслив Байден.

Віртуальний бюджет для віртуальної держави

Це – найбільш наочний приклад відсутності у нас бюджету як такого. Замість цього у нас законопроект, написаний для якоїсь віртуальної країни, в якій не існує інфляції, не існує росту вартості життя, не існує навіть якихось елементарних послуг, якими має скористатись громадянин за рік.

У страху великі очі: якою в Росії "символіку української хунти" бачать

Ільдар Дадін

Значок, стрічка і футболка із Тарасом Бульбою й написом українською мовою - ось така вона, виявляється, "символіка" української "хунти". Принаймні, такою її вбачають в авторитарній Росії. ... За участь у "чотирьох несанкціонованих акціях" Басманний суд Москви запроторив Ільдара Дадіна до колонії на три роки. Тимчасом як нафта впевнено дешевшає, ціна конституційного права на протест у путінській Росії стає більшою.

Надя Савченко після вироку оголосить сухе голодування

"Ми розуміємо, що нібито 24 грудня завершується судовий процес. Коли вирок буде: або до, або після Нового року. У будь-якому випадку, після брехливого рішення Надя відновить голодний страйк. Причому через 10 днів – це буде сухе голодування. Перші десять днів голодний страйк – це просто вода. А потім буде голодувати і не пити рідину. Тільки дихати".

"Сільпо". Як грають на вашій жадібності супермаркети

У правилах, які підписуєте, немає нічого про нерозголошування або некоректне використовування інформації. Натомість ви не можете використовувати картки і бонуси не за призначенням, це в правилах є. А вас можна "використовувати" як заманеться. Класний лохотрончик, що чудово грає на жадібності.

Brent пробив позначку $40

Нафта марки Brent впала сьогодні нижче позначки в $40 за барель уперше із лютого 2009 року. Тож уранішній прогноз, що слідом за "чорним понеділком" у Росію прийде й "чорний вівторок", схоже, справджується.

"Це була апеляція до здорового глузду присутніх", – соціальні мережі про виступ Байдена

Американський віце-президент Джо Байден звернувся сьогодні до українських депутатів. Під час 35-хвилинного виступу політик зацитував Шевченка, нагадав про корупцію та пообіцяв, що США ніколи не визнають спробу Росії анексувати Крим. Як цю подію відзеркалили соціальні мережі, що про це думають блогери, експерти і пересічні користувачі.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини