MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 грудня 2015

2195 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 24 грудня

Як модернізувати Україну. Договір гідності для сталого розвитку

Війна не може слугувати виправданням для відсутності реформ, і це засвідчують приклади Ізраїлю та Південної Кореї. Ба більше, війна загострює потребу модернізації. Наш документ є візією модернізації країни, що базується на таких поняттях, як сталий розвиток, відкритий доступ й нова ціннісна основа. Разом ці елементи обрамлюють новий суспільний договір.

Виступ Саакашвілі на Антикорупційному форумі. ВІДЕО

Російське ембарго безглузде, а вільної торгівлі між Україною та Росією не було ніколи – економіст

За останні два роки війни більшість українських виробників вже знайшли собі ринки-компенсатори. Зараз із Росією працюють тільки ті, без чиєї продукції росіяни обійтись не можуть. В тому числі, техніка для військово-промислових цілей. Для того, щоб замінити високотехнологічні товари з України своїми, Росії треба десятки років на проведення наукових робіт, досліджень, тестів.

Канадський військовий експерт: Виживання України залежить від протистояння терористичній тактиці Кремля

Президент Росії Володимир Путін розуміє, що його наступ на Донбасі істотно загальмувався і що зараз він не може захопити більше території України без важких втрат серед своїх військових сил й запуску додаткових західних санкцій. Тому для того, щоб досягти своїх довгострокових стратегічних цілей, керівництво Кремля використовує альтернативні аспекти гібридної війни.

Валерій Пекар пояснив, для чого потрібен Антикорупційний форум

Запустити економічне зростання. А це називається – реформи, це називається – модернізація. Це називається – антикорупція‬. Бо сьогодні перешкода лежить саме тут. Це колода поперек нашої дороги. Прозорі правила, прозорі системи, менше правил загалом, менша роль держави загалом. Прозорий бюджет і прозорі закупівлі. Нове виборче законодавство і нова державна служба.

Як робиться інформаційна війна. Пояснення на пальцях

Медіаексперт Олександр Чекмишев на прикладі, так би мовити, на пальцях пояснює, як робиться інформаційна війна. За приклад узяв матеріал російського інтернет-видання Lenta.ru під назвою "Порошенко объявил евреев создателями Украины".

Дев'ять принципів особистої інформаційної гігієни

У сучасному світі інформаційна безпека - проблема не тільки компаній і держав, а й кожного з нас. Щоправда, не стільки в сенсі відбиття інформаційних атак, скільки у сенсі захисту від маніпулятивних впливів тих чи інших компонентів медіапростору.

Руфер Мустанг підкорив Одеську оперу. ФОТО

Популярність Григорій Мустанг, він же Павло Ушевець, здобув після того, як в ніч на 20 серпня 2014 року встановив український прапор на шпилі будинку на Котельничеській набережній у Москві й пофарбував жовту зірку в синій колір, яка після цього теж набула забарвлення українського прапора. За це російська влада оголосила українця в міжнародний розшук.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини