MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 лютого 2016

3240 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 23 лютого

Що далі?

Аналітика інтриг, на якій спеціалізуються безліч наших знаних експертів, є цікавою лише тоді, коли виходить на саме такі узагальнення. Отже, враховуючи все вищесказане, як люблять останнім часом запитувати журналісти та експерти у політиків – що далі? Відповідь на це питання не така вже й проста. Але не тому, що політики не бачать, як унормувати ситуацію в оперативному плані. Якраз в оперативному плані політики дуже чудово все бачать.

Матильда, місіс Сепаратизм, Столярова. Що говорять в соцмережах про шеф-редакторку з "Інтера"

Скандал із шеф-редакторкою телеканалу "Інтер" Марією Столяровою розгорівся не на жарт. Випадок, який трапився в прайм-тайм, та ще й під час сюжету про розслідування вбивств Небесної сотні користувачі коментують з обуренням. Чи навмисно, чи ненавмисно кинута фраза "кінчайте вже цю х*йню" зачепила багатьох.

Корпорація "Ісламська держава"

За приблизними підрахунками експертів, обсяги видобутку нафти на підконтрольних "Ісламській державі" територіях складає 34-40 тисяч барелів в день. Цю нафту продають за ціною між 20 та 45 за барель, і з цього бойовики в день мають 1,5 мільйонів доларів прибутку. "І сміх, і гріх, – каже командир одного з антиурядових угруповань, який купляє в терористів дизельне пальне, попри те, що його група воює з ними на фронті. – У нас немає вибору. Наша революція бідна, а ми самі жебраки. А чи є хтось іще, готовий продавати нам бензин?".

Черства чиновницька відповідь сестрі Василя Стуса. ДОКУМЕНТ, ВІДЕО

Марія Стус

Ну, чесно – хто це писало? Про "згідно із Законом Українськоі СРСР"... До кінця можна не читать. Ну, як тут спать? Подивіться ще раз на цю жінку в "Подорожніх". І кажіть щось! Я кажу: поки Марія Стус спатиме старістю на долівці хворою спиною – доти ми не повинні спати взагалі.

Ніяких бійок та лайки: Кабмін затвердив інструкцію правил етичної поведінки держслужбовців

Чиновники повинні утриматися "від будь-яких проявів публічної критики діяльності державних органів, їх посадових осіб". Про це йдеться в постанові №65 від 11 лютого 2016 року Кабінету міністрів "Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців" за підписом прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Документ сьогодні, 23 лютого, оприлюднили на урядовому порталі. Дія постанови також поширюється на керівників держпідприємств.

П'ять причин для того, щоби подорожувати автостопом

Так, безумовно, в Україні культура автостопу ще не набула достатньої популярності, і часом у мандрівників виникають певні труднощі в дорозі (хоча, якщо ви романтик - то ночівля на заправці чи в наметі посеред поля під чистим зоряним небом, впевнений, не стане особливою проблемою). Але все ж у цілому український автостоп живе, процвітає, набуває певних традицій та має великі перспективи.

Умберто Еко: пряма мова

У п'ятницю ввечері у своєму будинку в Мілані пішов із життя італійський історик-медієвіст, філолог-семіотик, філософ і письменник Умберто Еко. За словами нашого спільного знайомого психолога з факультету психології Римського університету – людина нестерпна у своїй легкості і вишуканий зануда. Автор, який включив читача в текст, який змінив зміст літературного тексту, який породив безліч епігонів, "перестворив" масову культуру.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини