MENU

Після зради національних інтересів Януковичу варто очікувати трагічних подій - Соскін

2119 0

Янукович під час пожежного візиту до Путіна в Сочі 26 травня 2013 року погодився уступити Москві контроль над магістральними трубопроводами української ГТС в обмін на зниження ціни на газ, повідомляєКоммерсантъ-Украина з посиланням на власне джерело. В той же час видання зазначає, що згідно із домовленостями, розподільчі трубопроводи перейдуть під контроль групи «ВЕТЕК» олігарха Сергія Курченка.

Якщо ця інформація підтвердиться, і Янукович дійсно готується здати українську ГТС Кремлю, то до яких наслідків може це призвести? Можна висунути версію, що в такому випадку в Україні слід очікувати початку національної війни за визволення від кремлівських окупантів і місцевих колабораціоністів, і на тернах, де проживають українці, можуть розпочатися бойові дії. Адже здача газотранспортної системи України Кремлю означає фактичну окупацію України кадебістською Московією.

Правлячий режим Януковича вже й так впродовж трьох років веде бездарну, антиукраїнську злочинну політику, яка призвела до того, що Україна фактично доведена до банкрутства, бізнесом в нашій державі займатися неможливо, інфраструктура знищена. Україна перетворена на відсталу периферійну державу, яка перебуває у стані дефолту. Якщо ж тепер Янукович таки підпише в Астані 28-29 травня якісь документи про здачу української ГТС та про вступ у Митний союз і повністю зрадить національні інтереси, то йому краще вже й не повертатися звідти назад в Україну.

Досить вже українцям терпіти владу зрадників і бандитів, які готові віддати Україну на поталу кадебістському Кремлю. В цій ситуації своє слово повинна нарешті сказати й церква. Досить мовчати. Вже продалися у 1686 році Москві, коли в часи гетьманування Самойловича Київська метрополія під керівництвом митрополита Гедеона Святополка-Четвертинського увійшла до складу Російської православної церкви, за що московський цар заплатив константинопольському патріарху Діонісію 200 рублів. І відомо, що сталося з тими, хто тоді продав церкву – вони всі загинули.

А Януковичу корисно було б дізнатися, яка доля спіткала Богдана Хмельницького і його синів. Як відомо, Хмельницький віддав на Україну на поталу Московії. Сам Хмельницький помер в страшних муках і стражданнях від хвороби чи отрути, його старший син Тимофій – від гангрени після того, як був поранений в пах, а молодшого сина Юрія засудили до смертної кари, задушили і кинули труп в річку.

Ось як закінчують своє життя зрадники. Тому Януковичу варто задуматися над тим, чи підписувати в Астані якісь документи про здачу української ГТС Кремлю і про вступ до Митного союзу. Адже у випадку, якщо він таки піде на зраду, події можуть розгортатися для нього драматично або ж навіть трагічно.

А всім іншим, в першу чергу лідерам парламентської опозиції, пора замислитися над тим, як розгортається ситуація. Досить гратися в дитячі ігри. Ставки щодня зростають. Україну може спіткати нова доба Руїни, і нехай лідери опозиції Яценюк, Кличко, Тягнибок потім не кажуть, що їх ніхто не попереджав.

Svobodu Tymoshenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини