MENU

Фірташ, Могилевич і Льовочкін реально можуть вступити у війну за українську ГТС

1678 0

Янукович вже погодився продати Путіну ГТС й тепер лише питання ціни, за яку Газпром забере ГТС. Але це може не подобатись іншим давнім гравцям на ринку газу та мінеральних добрив (при виробництві яких використовується багато газу). Є люди які завдяки незалежності української ГТС заробляють свої мільярди це міжнародний кримінал Фірташ-Могилевич-Льовочкін. Їм дуже не хочеться віддавати Путіну останній редут тому вони реально можуть вступити у війну проти Януковича щоб руками Євромайдану та опозиції не дозволити Президенту здати ГТС в руки Газпрому. Тоді стає зрозумілим чому саме зараз побили Тетяну Чорновол, бо вчора стало відомо що вже визначається ціна української ГТС.

 

Підозрюю що влаштувати криваве побоїще студентів на Майдані теж під силу міжнародному криміналу, який володіє великими зв'язками в різних правоохоронних структурах та за допомогою грошей може організувати не тільки побиття студентів, а навіть маленьку громадянську війну. У такому випадку треба ловити керівників Беркуту та вішати їх на дибу поруч з мажорами, які били Тетяну і писати на камеру їх зізнання щоб народ почув правду. Але Янукович в ступорі та скорше за все п'є горілку та жаліє себе нещасного поки за його спиною міжнародний кримінал робить свої справи.

 

І доки справа дійсно не дійшла до зброї опозиція та Президент мають домовитись про розподіл повноважень. Посада генпрокурора має бути віддана опозиції як це і передбачалось на початках незалежності, повноваження Президента мають бути скорочені, він має втратити можливість призначати уряд, а голова уряду як і раніше має стати головою виконавчої влади в Україні. В такому розкладі Президент може дотягнути до 2015 року. І головне - уряд Азарова має піти у відставку, а на його місце має бути призначений новий уряд, який сформує нова більшість у Верховній Раді.

Igor Lyashenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини