MENU

Леонід Кожара став на шлях антиукраїнської діяльності

610 1

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара явно перевищує свої міністерські повноваження, а його останні публічні коментарі щодо політичних опозиційних фракцій України слід розцінювати не інакше як антиукраїнську і антидержавну діяльність. А якже ж  іще це назвати? ПОясню детальніше в чому суть. Польський політик Марек Сівєць на своїй торінці Фейсбуку дивується яким чином українські проєвропейські політики Віталій Кличко та Арсеній Яценюк під час акцій «Повстань, Україно!» потискають долоню лідеру ВО Свобода Олегу Тягнибоку, якого Марек Сівєц вважає антисемітом. При цьому, називаючи Олега Тягнибока антисемітом, Марек Сівєц не перевтомлює себе аби дати всоїм словам якесь фактичне підтвердження. А Леонід Кожара, забувши що він є громадянином УКраїни і ще й до того міністром закордонних справ України улесливо підігрує польському політику соціалістичного спрямування Мареку Сівєцу і заяляє:

«Ми дуже засмучені, що сьогодні ця радикальна партія є частиною об'єднаної опозиції, і я не думаю, що цей факт робить об'єднану опозицію більш прогресивною і більш проєвропейською».

Ну гаразд, допустимо польський політик може зробити якусь ремарку стосовно українського політика. Але чи має право публічно критикувати членів законодавчої влади України міністр закордонних справ України? Однозначно НІ! Це вже явний перебор, перевищення своїх службових повноважень і яскрава демонстрація Леонідом Кожарою своєї професійної невідповідності.

На закиди Леоніда Кожари добре і влучно відповів заступник Голови парламентського комітету з питань євроінтеграції, свободівець Олег Панькевич, вказавши Кожарі його псяче місце в буді. І взагалі, міністру закордонних справ Леоніду Кожарі треба добряче всипати за такі справи, бо давати поблічну оцінку діяльності парламентської фракції та підспівувати у своїх оцінках закордонним політикам - це вже неабияке перевищення міністерських повноважень. Запит в кабмін і виклик Кожари у парламент на килим щоб дав пояснення своїм антиукраїнським діям має бути однозначно зроблений збоку опозиційних сил України. А голова ОО Батківщина, Арсеній Яценюк, який уже побував у шкурі міністра закордонних справ і добре розуміє що може собі позволяти міністр закордонних справ а що ні, мусить подбати щоб Леоніду Кожарі дати доброго прочухана.

dipcourier


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини