MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 березня 2016

3215 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 18 березня

Три надважливі для України напрямки здобули в Брюсселі позитивний результат – політолог

За підсумками тристоронньої зустрічі Петра Порошенка з Анґелою Меркель і Франсуа Олландом лідери Німеччини та Франції підтвердили, що санкції ЄС проти Росії діятимуть до повного виконання мінських домовленостей. Окрім цього, під час зустрічі Україна ще раз окреслила, а Європа – сприйняла позицію щодо виборів в окремих регіонах Донецької та Луганської областей, а саме – спершу безпека й тільки потім вибори. Себто вибори можливі лише за дотримання всіх умов, зафіксованих у мінських угодах.

У Верховній Раді пропонують проголосити 14 березня Днем українського добровольця

Світлина Олександра Чекменьова

У березні 2014 року згідно з рішенням керівництва Самооборони Майдану її добровольці вирушили із майданівських барикад на дальні барикади сходу України. З лав Самооборони Майдану було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії. Завдяки мужності й самопожертві добровольців, їхньому героїчному прикладові вдалося створити справжню, боєздатну, ідеологічно мотивовану армію та не допустити вторгнення ворога вглиб України.

У нардепки нарахували півмільйона на зап'ястку. Вона готова позбутися годинника вдесятеро дешевше. ФОТО

Півмільйона, сто тисяч або й лиш п'ятдесят – по цимбалах, журитися підстав нема

Цього разу всюдисущого об'єктива бистрооких журналістів не оминула Олена Сотник із "Самопомочі". Медіями почала ширитися інформація про те, що приблизна ціна впольованої фотокамерою дрібнички – близько півмільйона гривень. У відповідь власниця коштовного аксесуара запевнила, що готова продати його авторові відповідного матеріалу за "100000 або навіть 50000 гривень". "На пропозицію громадськості, – переконує панна Сотник, – готова передати вторговане на благодійність".

Львівські поліціянти відловлюють пішоходів-порушників і штрафують. ВІДЕО

Львівська патрульна поліція оштрафувала в Сихівському районі міста одинадцятьох пішоходів-порушників.

Неправильний Медведєв і Павлік, який не лізе в жодні рамки

Па́влик – це зменшена форма імени Павло, як Петрик від Петро. А Павлік не лізе в жодні рамки. Друга частина прізвища цієї читачки має бути Касян, а не Касьян. Маємо імена Касян, Улян, загальний іменник дяк, від яких утворені прізвища Касяненко, Уляненко, Дяченко, а не Касьяненко, Ульяненко, Дьяченко, як помилково пишуть у документах.

Як російських генералів на слизьке виводити

У Зайцеве в складі ОБСЄ приїхав російських генерал – і по пиці видно, і бійці через інтернет його пробили й здали інфу нашим журналістам. Один із наших підійшов до нього за коментарем. А той: "Ай донт спік раша!" Коли всі разом пішли до шанців, наш журналіст акуратненько підставив ногу тому, що буцімто не розуміє російської...

Цікаві часи цукрової діалектики

У класичній діалектиці плюс мав пройти якийсь шлях, аби стати мінусом. Протилежності перетворювалися одна на одну, але через довгий, органічний процес змін. У цукровій діалектиці плюс уже замасковано під мінус. Ніхто нікуди не рухається, всі вдають із себе те, чиєю протилежністю вони є. Кожне явище має барвники, харчові добавки та підсолоджувачі, які змінюють смак до невпізнання. Будь-що гірке перетворюється на солоденьке простою "вправністю рук".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини