MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 березня 2016

2754 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 28 березня

КВУ: Вибори в Кривому Розі не відповідають стандартам чесних та демократичних виборів

За словами генерального директора Комітету виборців України, в день голосування в Кривому Розі було як мінімум на 25% штучно збільшено явку виборців. Це відбувалося шляхом довезення до дільниць 70-80 тисяч виборців. Олексій Кошель також зазначив, що переважно це були люди похилого віку, які під час передвиборчої кампанії отримали від міської влади доплати в розмірі 500 грн. Організацією перевезень займалися структури, близькі до місцевої влади та гірничо-збагачувальних комбінатів групи "Метінвест".

Негайно потрібен незалежний генпрокурор, здатний зламати тотально корумповану систему – Пекар

Очікується, що наступного дня, у вівторок, Верховна Рада розглядатиме питання відставки чинного генпрокурора Шокіна. На його місце президент пропонує осіб, які, на думку громадськості, не кращі за попереднього посадовця, бо представляють стару корумповану систему. Громадськість готова висунути альтернативних кандидатів на посаду генпрокурора і вимагає проведення відкритого обговорення кандидатур.

Неготовність еліти зрозуміти вагу моменту дивує – експерт

Найбільша вада політиків сьогодні – нестача політичної відповідальності. Поманіпулювавши "технократичним" урядом, вирішили створити політичний. Недалекоглядно, але нехай – прийміть хоч якісь рішення. Зважаючи на рівень недовіри між ймовірними членами коаліції, цей уряд буде точно недовговічний. І все одно рано чи пізно буде уряд, який технічно виводитиме ситуацію зі стану піке, в першу чергу через недовіру суспільства до влади.

СБУ попрощалася із російським пропагандистом Кушанашвілі. ФОТО

Свій лаконічний кометар щодо трирічної заборони в'їзду на українську територію Отарові Кушанашвілі Служба безпеки України доповнила мотиватором зі влучним знімком скандального шоумена. Нагадаємо, що в Україні відомий своєю прокремлівською позицією й неприйнятними висловлюваннями на адресу нашої країни російський пропагандист мав працювати ведучим "Радио Вести", що належить до одіозного медійного холдингу.

"Мій протест – то прометеїзм, то бунт проти насилля і поневолення". 104 роки тому народився Олекса Гірник

Ввечері приїхав автобусом до Канева. З собою мав сумку з двома каністрами бензину. Місце вибрав на північному схилі Чернечої гори, тут розкидав листівки і пустив їх на вітер. Тут залишив передсмертний заклик до незалежності України та проти русифікації. Близько третьої години ночі облився бензином і підпалив себе. Його мертве тіло знайшли вранці. Міліція відшкала 970 розкиданих листівок, декілька збереглося в місцевих жителів.

Луценко: Цей уряд не має милосердя до людей, не має співчуття

На митниці – крадуть. ВВП впав на 10%. В охороні здоров'я і соціальній політиці не відбувається необхідних радикальних потрібних реформ. На селі - грабують. Міста - занепадають. Усе це не штучні речі. Це те, що бачить кожна людина, яка ходить ногами по землі, в якої розплющені очі і відкриті вуха. Політик без милосердя - бракований політик. У цього уряду немає милосердя до людей, немає співчуття. Вони самі знають, що уряд недієздатний.

Молодість, патріотизм, бойовий досвід, готовність служити та захищати... і кохання - у Чернівцях прийняла присягу патрульна поліція. ФОТО

У жовтні минулого року ми отримали 4500 заяв у патрульну поліцію Чернівців, але присягу склав лише один із кожних 13. У новому загоні: 23% – дівчата; 80% – із вищою освітою; 34 патрульних поліціянта пройшли АТО. Начальник управління патрульної поліції Чернівців – лейтенант поліції Олег Йосипів. Він учасник Самооборони Майдану, заступник сотника 7 сотні. Після перемоги Революції гідності вступив у добровольчий батальйон "Київ-1", брав активну участь у його формуванні.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини