MENU

Медведчук ганебно сплагіатив вітання з безкоштовних сайтів, – Сергій Лещенко

3333 12

Напевно, найжахливіше політика – це бути смішним. Не комічним і веселим – ці якості вітаються. Політик із почуттям гумору – це кілька відсотків до рейтингу. 

Йдеться про те, щоб політик не виглядав посміховиськом. Як Янукович із його словом "проффесор".

Про це у своєму блозі на сайті "Українська правда" пише журналіст Сергій Лещенко, інформує UAINFO.org.

Навіщо Медведчук пішов у фейсбук – я здогадуюсь. Він вважає, що зможе знайти там нових прихильників. Але чому він тут діє тими самими методами, що й у офлайні – я не розумію. Адже у фейсбуці одразу видно фальш. 

Перший раз я звернув увагу на деяку "нещирість" Медведчука, коли на запитання про свій зовнішній вигляд він відповів, що це результат його тренувань, під час яких він за одне заняття піднімає 45 тонн заліза. 

45 тонн – під час кожного тренування тривалістю 45 хвилин! Тобто по тонні за хвилину! Тут навіть Янукович із його запливами на 5 кілометрів "нервово курить на балконі".

Сьогодні Медведчук розмістив на своїй фейсбуці вітання з 1 травня. Мабуть, він мав гарний настрій, раз він вирішив так посоромитися. 

Привітання "з Днем солідарності трудящих" від людини, яка літає приватними літаками та живе у палацах, виглядає як привітання м'ясником корів із днем працівника харчової промисловості. 

Але найбільше мене здивувала не суть, а форма. 

Медведчук неодноразово стверджував, що самостійно веде свій фейсбук. Але він виявився нездатним скласти для своїх шанувальників просте вітання на три абзаци. 

Вчорашній всесильний сірий кардинал не придумав нічого кращого, як позбирати шматки з сайтів безкоштовних поздоровлень та святкових тостів типу Поздравок.Ру та Pozdrawimka.Ru.

Особливо смішно та сумно від того, що Медведчук займався плагіатом не якихось мудрих думок, а плагіатом банальностей. 

Плагіат – він і в Африці плагіат. Незалежно від того, використовується він у книзі або в звичайнісінькому привітанні, і допустив цю помилку ти або твої «літературні раби». 

Тому в нормальній країні закінчуються такі історії одним: проводами політика на звалище історії. Місце, з якого так активно намагається повернутись Медведчук.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube 

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини