MENU

Суд зупинив «фашистську» істерію Партії регіонів в Одесі

1989 0

Мер Одеси Олексій Костусєв і 88 депутатів зобов'язані публічно вибачитися за «фашистів». Таке рішення прийняв Приморський районний суд Одеси.

У рішенні суду зазначено, що міський голова Одеси Олексій Костусєв, а також 88 депутатів міськради, повинні вибачитися перед жителями Одеси за розпорядження під претензійною назвою «Фашизм не пройде», прийняте 21 грудня на сесії міськради, коли сотні одеситів хотіли донести до міської влади свої вимоги.

Тоді, 21 грудня, при «штурмі мерії» Костусєв сфальсифікував документ під назвою «Звернення міського голови до громадян Одеси», в якому назвав людей, що зібралися перед будівлею мерії, «недобитими спадкоємцями фашизму» і «фашиствующими молодчиками». Серед таких виявилися не тільки представники опозиційних політичних сил, а й підприємці ринків Одеси, ошукані інвестори довгобудів, захисники дитячої (!) вітрильної школи в «Отраді», активісти громадської організації «За всю Одесу», а також прості одесити, що опинилися в той морозний день на Думській площі. Розпорядження міського голови досі знаходиться на офіційному сайті міста.

Партія УДАР подала до суду на Костусєва з тим, щоб він вибачився перед одеситами за образу. Спочатку Приморський суд відмовив у розгляді справи, УДАР подав апеляцію, яку виграв.

Зрозуміло, що крім опозиційних партій в той день на Думській площі були прості одесити, яких Костусєв назвав «фашистами». Суд виніс рішення: Олексію Костусєву і 88 депутатам публічно попросити вибачення перед одеситами через муніципальну газету «Одеський вісник». Рішення Приморського суду дозволяє зробити наступні висновки:- Одеса стала першим містом України, де через суд доведено, що вся «антифашистська» метушня влади – це блеф і порожній піар. Одесити довели, що мають конституційне право висловлювати свою думку, невдоволення, протест і влада не має жодних прав вішати ярлики на громадян. Кожен чиновник повинен твердо знати, що за кожне образливе слово на адресу громадян він зобов'язаний відповідати перед народом – в суді, на площі, за допомогою засобів масової інформації.

Мер Одеси вже встиг заявити, що не збирається ні перед ким вибачатись. Що ж, кримінальної відповідальності за невиконання рішення суду ще ніхто не скасовував.

Сподіваюсь, що перемога одеситів над «фашистською» істерією влади спонукатиме до захисту своїх прав усіх політично активних громадян Сходу та Півдня нашої країни, усіх, кого Партія Регіонів таврує лише через те, що вони насмілюються їй не коритися.

P.S. За «фашистське» рішення Одеської міської ради проголосувало 88 депутатів. Число 88 є закодованим привітанням «Heil Hitler!» («Хайль Гітлер!»), оскільки літера «H» стоїть у латинській абетці восьмою. Число заповідей Девіда Лейна також дорівнює 88. Цікавий збіг))

Андрій ЮСОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини