MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 травня 2016

2701 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 30 травня

Перші кроки Луценка в ГПУ: піар чи реальна робота?

Перші кадрові призначення Луценка на посаді генпрокурора мають обнадійливий вигляд. Зокрема, відома адвокатка, яка захищала інтереси родини Гонгадзе, Валентина Теличенко відповідатиме за реформування прокуратури, а ветеран АТО Петро Шкутяк візьме на себе очищення відомства. Але аскільки ефективно нові обличчя ГПУ зможуть керувати підпорядкованими їм напрямками, невідомо. Тому поки що це лише популяризація прокуратури, а не реальна робота. При цьому неоднозначний вигляд має рішення Луценка щодо своїх заступників Севрука, Говди і Заліска. Він їх не звільнив, а попросив звільнитися самостійно. З таким підходом процес оновлення Генпрокуратури може розтягнутися надовго, а результат потрібен уже сьогодні.

Патрульна поліція в Маріуполі – фінальний пункт першого і показового етапу реформи. ФОТО

Маріуполь невипадково обраний фінальним пунктом першого і показового етапу реформи. Це знакове, особливе для України місто, що перше на Донеччині повернулося з полону, пережило страх і нелюдяність цієї дикої гібридної війни. Тому для нас це визначне свято. Служити в поліції Маріуполя – особлива честь і особлива відповідальність. Служіть із честю та на совість, хлопці! У найближчих планах – стратегічна реформа Держслужби з надзвичайних ситуацій. Днями за підтримки Кабміну вдалося радикально підняти рівень грошового утримання працівників Держприкордонслужби. Зовсім скоро зустрічайте нові сервісні центри.

За українофобство російського блогера Адагамова в Києві облили кефіром. ВІДЕО

Адагамов неодноразово схвалював анексію Криму, висловлюваннями на кшталт "русские своих в беде не бросают", "Крым отходит России, а Украина отдает Донбасс" підбурював Росію до вторгнення на Донбас, а учасників Євромайдану називав "майданутими". Видається дивним, що після подібних закидів Адагамов вирішив завітати до столиці України.

Історія Горішніх Плавнів. Час віддавати борги

Від центру сучасного вже колишнього Комсомольська те місце, на якому до 1972 року розташовувалися Горішні Плавні, віддалене приблизно на три кілометри. 11 квітня 1972 року рішенням Полтавського облвиконкому село Горішні Плавні було "виключено з облікових даних" як неіснуюче. Усі інші поселення сільради було "виключено з облікових даних" трохи раніше (за винятком Золотнишиного, яке було безпосередньо включено до міської смуги Комсомольська), бо на місці більшості з них розмістилися видобувні кар'єри глибиною близько 300 метрів та відстійники.

Що російським лібералам слід затямити, перш ніж приїздити в Україну

Російські ліберали так і не усвідомили, що ж сталося з нашою прекрасною країною за останні три роки. Вони їдуть сюди, звично везучи свою розчинену у "правах людини" імперську пиху, яка проявляється не в агресії (як у московських шовіністів), а у зверхності і м'якій зневазі, мовляв, "...ех, вчити вас ще і вчити цивілізованості та демократії, але нічого, ми постараємося, оцей ваш пацанячий націоналізм потроху вилікуємо, і знову заживемо як добрі сусіди, забудемо все важке, наче й не було".

За заклик зняти санкції з Росії німецький політик отримала торт в обличчя. ВІДЕО

У Німеччині стався інцидент із заступницею голови німецької Лівої партії Сарою Вагенкнехт. Під час партійного з'їзду в Магденбурзі активіcт поцілив у неї тортом. Причина такого вчинку стосовно Вагенкнехт – її критика на адресу канцлера Німеччини Ангели Меркель і заклики зняти санкції проти Росії.

У соцмережах стартував флешмоб на підтримку Горішніх Плавнів

Громадські активісти, яким не байдужа подальша доля міста Горішні Плавні, розпочинають в соціальних мережах флешмоб "Горішні Плавні – це круто!" За перші дні до флешмобу долучилися Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, нардеп Іван Крулько, відома співачка й тележурналістка Марія Бурмака, голова мистецького об'єднання "Остання барикада" Олесь Доній, учасники проекту "Мамахохотала шоу" та багато інших людей з різних куточків України.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини