MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 січня 2017

1354 0

Шановні читачі, до вашої уваги - традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 січня

Дострокових виборів у Раду в 2017 році не буде, - спікер Парубій. ВIДЕО


"За його словами, цей сценарій нав'язується Росією, але в Україні він не матиме успіху"

Рівень сплати за "комуналку" свідчить - тарифи непідйомні


"Невтішна статистика по оплаті комуналки: в листопаді народ сплатив лише 64,6% нарахованих сум, рік тому було 80%. Це наочно свідчить - тарифи непідйомні. Таку думку висловив директор аналітико-дослідницького центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко"

НБУ знизив до 50 тисяч гривень розрахунки готівкою


"Так постановою передбачено граничну суму розрахунків готівкою між фізичною особою та підприємством протягом одного дня в розмірі 50 тисяч гривень, а також фізичних осіб між собою за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному посвідченню, у розмірі 50 тисяч гривень"

New York Times: Ангела Меркель - следующая цель Кремля


"Не удивительно, что Россия с безразличием восприняла решение администрации Обамы выслать из США всех российских дипломатов в ответ на попытки Кремля вмешаться в ход президентских выборов 2016 года. Москва, похоже, просто решила подождать, когда 20 января место Обамы в Белом Доме займет Трамп, а Государственный Департамент возглавит старый друг Путина"

Все президентство Трампу придется оправдываться


"Трамп заявил, что хакерские атаки на демократов могли быть осуществлены вовсе не Россией, а "кем-то еще". Интересно, кто бы это мог быть, может быть словенские поклонники его жены постарались?"

"Пуля "шла" сверху вниз", - врач подтвердил, что Пашинский соврал в своих показаниях


"Врач, оперировавший Вячеслава Химикуса, которого ранил из пистолета народный депутат Сергей Пашинский, на допросе подтвердил, что на месте перелома у пострадавшего обломки кости смещены вниз от таза"

"Кримська таємниця" нашої еліти


"Як надовго означає оце "тимчасово", коли ми в Україні не можем навіть знати, хто буде при владі через рік? В Україні неможливе нічого тимчасове, бо немає нічого довгострокового. Це стратегічний парадокс - тільки за наявності довгострокової стратегії, можливий тимчасовий відхід від неї. Тобто, тимчасове випливає з довгострокового, а в Україні все навпаки"

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини