MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 січня 2017

1037 0

Шановні читачі, до вашої уваги - традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 січня

Банда, яку злякав розбурханий Майдан, повернулася на круги свої

"Чи відчуваєте ви (розумово, шкірою), що все в наших пенатах наближається до логічного кінця? Ті, хто прийшов до влади після Майдану, це виродки з одного племені-гнізда януковичів-азірових. Тільки ті йменувалися донецькими, бо мали тверду макіївсько-бандитську основу"

Риторика і дії Росії щодо України кардинально змінилися

"Ніякої прямої агресії не буде, бо Росія категорично заперечує свою участь у цьому конфлікті, наполягаючи саме на версії внутрішнього протистояння. Для цього і розкручують елемент громадянської війни. Усі скупчення російських військ на кордоні - це елемент психологічного тиску. Як тільки російські танки перейдуть контрольований кордон з Україною, це буде актом прямої військової агресії"

Кожному п'ятому громадянину України не вистачає грошей навіть на їжу - опитування


"Разом з тим 20,2% українців вважають, що через рік їхня сім'я буде жити трохи гірше, а ще 6,9% - набагато гірше"

"Вы, уроды...": жертва Пашинского рассказал о "блонде", ставшей причиной вооруженного конфликта. ВИДЕО


"Подстреленный народным депутатом Сергеем Пашинским Вячеслав Химикус с больничной койки рассказал подробности инцидента"

Порошенко, остановите своих псов. Ваша задача - сдувать с меня пылинки, - Касьянов


Украинский волонтер, занимающийся разработкой БПЛА, Юрий Касьянов сообщил о "беспрецедентной травли" со стороны сторонников действующего президента

New Eastern Europe: Почему Порошенко не сможет победить на следующих президентских выборах


"Итак, в Украине повторяется все та же история? В стране вспыхивают массовые народные протесты, после этого к власти приходит новый президент, обещая провести реформы и осуществить евроинтеграцию, но не проявляет политической воли для того, чтобы коренным образом изменить клептократическую систему кланов"

Про Пашинського і п'яне бидло на дорогах


"Парламентарій з фракції "Радикальної партії" Ігор Мосійчук вимагає посилення покарання для водіїв, які сідають за кермо в стані алкогольного сп'яніння і нетверезих пішоходів, які створюють аварійні ситуації на дорогах"

А президент не хочет поинтересоваться, с чего мне платить налог, если у меня нет доходов? - предприниматель


"Теперь горячо любимый президент подписал закон, по которому, есть у меня деятельность, или нет, я должна платить. А президент не хочет поинтересоваться, с чего мне платить налог, если у меня нет доходов? И у таких, как я. Он не хочет поинтересоваться, как сейчас, благодаря его деятельности и кипучей активности премьера, живут 80% населения Украины? Ему, конечно же, не интересно, как живут переселенцы. И с чего они живут?"

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини