MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 березня 2017

1224 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 7 березня

Суд відправив Насірова під варту з альтернативою внесення застави в 100 млн грн

Слідчий суддя ухвалив: клопотання НАБУ, погоджене прокурором САП, задовольнити частково. Застосувати до Романа Насірова тримання під вартою строком на 60 діб. Дата закінчення – 23:50 30 квітня. Застава – 100 млн гривень. Орім того, суд поклав на Насірова ряд зобов'язань, зокрема, не відлучатися за межі Києва без дозволу детектива, прокурора та суду, утримуватися від спілкування з підозрюваними, здати паспорти для виїзду за кордон та інші документи, які дозволяють покинути межі країни. Також Насіров зобов'язаний носити електронний браслет.

Дев'ять українських сіл на Донеччині виведуть із сірої зони

КПВВ Новотроїцьке в найближчі три місяці плануємо перенести за село Березове. Це майже на вісім кілометрів углиб, ближче до лінії розмежування. Сьогодні обговорили це зі представниками Державної прикордонної служби, поліції та ДСНС. Виїжджали на місце розташування майбутнього КПВВ. У бінокль розглядав блок-пост рашистів та околиці тимчасово окупованого Докучаївська. Після перенесення КПВВ із так званої "сірої зони" буде виведено дев'ять сіл: Березове, Степове, Тарамчук, Славне, Новомихайлівка, Парасковіївка, Костянтинівка, Водяне та Солодке.

Сбербанк Росії має припинити свою роботу в Україні – Аваков

Російський Сбербанк заявляє, що приступив до обслуговування у своїх відділеннях клієнтів, що надають "паспорти" так званих "ДНР" та "ЛНР". Питання – скільки треба часу Національному банкові України, щоби запровадити санкції щодо Сбербанку Росії, що працює в Україні? Вважаю за необхідне негайну реакцію НБУ! Сбербанк Росії повинен припинити свою роботу в Україні! Нехай насолоджуються "фінансовим раєм" за "законами" російських окупантів і колаборантів ОРДЛО.

"Реформа" від МОН: привіт Чіпці Варенику від пані Боварі

Схоже, МОН уже остаточно вирішило інтегрувати два предмети в один: замість "Укрліт" і "Зарубіжна література" школярі отримають "Літературу". Чіпка Вареник зможе зустрітися з пані Боварі під одним "дахом". Але така ідея наштовхнулася на різкий опір педагогічного середовища, яке зовсім втратило спокій. Одні обурені тим, що "Укрліт" як самодостатній, орієнтований не тільки на естетичне, а й на національне виховання навчальний предмет ліквідується, розчиняється у великому літературному морі, де ще не відомо які "острівці" отримає.

Три проблеми зі справою Насірова – на що варто звернути увагу

Ми бачимо, як на противагу Насірову, що за допомогою компромісів опинився на цій посаді 2015 року, після зміни складу Кабміну виставили міністра фінансів Олександра Данилюка. Між ними не законодавчий, а світоглядний конфлікт. З одного боку Насіров відроджує сумнівні, репресивні системи, які створюють серйозні корупційні ризики. З іншого – Данилюк, що пропонує чистий, прозорий та адаптований західними суспільствами варіант, який нормально сприймається бізнесом і водночас не передбачає можливості уникнення оподаткування за корупційними схемами, як це відбулося з Онищенком.

"Хочемо квітів". Жінки розповіли, як проведуть 8 березня. ВІДЕО

Свято 8 березня в Україні з'явилося понад 100 років тому, однак сьогодні можна почути чимало дискусій щодо нього. Як проведуть свято жінки та чи готові до нього чоловіки? Дізнавалася кореспондентка UAINFO. Чоловіки радять звертати увагу на жінок не лише на 8 березня, а й у інші дні в році. Бажають ніжності, жіночності, міцних нервів та великого кохання!

Стівен Кінґ знову затролив Трампа

Дональд Трамп опублікував повідомлення у твітері, про те, що Барак Обама його нібито прослуховував:"Як низько впав президент Обама, прослуховуючи мої телефони під час виборів. Це нагадує Вотерґейтський скандал. Поганий (або хворий) хлопець!" Письменник Стівен Кінґ вже не раз критикував Трампа, цього разу пожартував над ним, написавши коротку розповідь на три твіти: "Обама не тільки підслуховував телефони Трампа, він украв полуничне морозиво з його шафки". Далі розвиток історії: "Обама підключав прослуховування особисто! Він прийшов у комбінезоні електрика. Мішель стояла "на стрьомі", поки "О" врізався в лінію".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини