MENU

Садовий та ВО «Свобода» слідом за Кернесом роблять проїзд по 3 грн.

435 0

Досить грати вар'ята - час вграти перевізників!

Власники автотранспортних підприємств Львова хочуть підвищити ціну за проїзд у маршрутках до 3 грн. Натомість, нема жодних гарантій, що з'являться нові низькопідлогові автобуси, електронний квиток, водії почнуть дотримуватись розкладу руху, стежитимуть за чистотою в салоні та перестануть хамити пасажирам.

Спершу мусть бути якість, а лише потім вищі ціни. Нам же ж пропонують навпаки. Тому, мусимо прийти 12 червня о 16:00 в мерію у 202 кабінет й відстояти своє право на європейський громадський транспорт. І це саме той випадок, коли кількість має значення.

Перевізники мають добру звичку водити з собою на громадські слухання чималеньку групу підтримки. Складається цей десант здебільшого з самих же ж водіїв. Таким чином вони гарантують собі принаймні видимість суспільного схвалення зміни тарифу. Сотня «слухачів» для них - нічого особливого. Відтак, якщо львів'ян, які справді прийшли висловити свою позицію, не буде в рази більше, то сенсу в обговоренні взагалі нема. Пасажири, як це не парадоксальо звучить, будуть в меншості і виглядатимуть купкою ображених диваків, які з незрозумілих причин виступають проти волі «більшості».

Треба поширити відомості про слухання серед усіх друзів, знайомих, сусідів, співробітників і одногрупників. Іншими словами, серед пасажирів. Зараз інформованих вкрай мало. А щоб вплинути на позицію мерії, яка вже готується до мовчазної згоди, про захід мають знати всі. Лише жорстка позиція великого числа львів'ян може переконати Андрія Садового не забувати заяв, які він робив ще кілька місяців тому: спершу якість - потім гроші. Він не Реджеп Ердоган - на думку громадськості подекуди зважає. Маємо цим користати. І пам'ятайте, після 12 червня «скигліти» вже буде пізно.

Детальніший опис за посиланням

 Громадські слухання щодо підняття тарифу в маршрутних таксі до 3 грн

 

Гепа вкрутил харьковчанам рекордные для Малороссии цены на проезд


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини