MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 серпня 2017

737 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 серпня

Віра в світанки, або Правильне емоційне налаштування суспільства

Чому раптом в суспільстві з'являється те чи інше спільне емоційне налаштування, не знає ніхто.  В суспільстві зазвичай бурлять різні емоції: страждання, печаль, смуток, тривога, горе, скорбота, страх, жах, переляк, відчуження, розчарування, зневіра, неприязнь, відраза, зловтіха, огида, презирство, жалість, досада, нудьга, байдужість, прострація, незворушність, терпіння, полегшення, здивування, обережність, цікавість, безпосередність, очевидність, зосередженість, впевненість, ніжність, вдячність, задоволення, насолода, блаженство, умиротворення, скороминущість. І десь понад усім цим – любов.

Що потрібно знати про лептоспіроз та як його уникнути

21 серпня стало відомо, що в Києві зафіксовано першу в 2017 році смерть від лептоспірозу – хворий звернувся в лікарню тільки на сьомий день після появи симптомів, але було вже занадто пізно. Всього з початку року в Києві зафіксовано вісім випадків цього захворювання. Про способи зараження, симптоми і лікування лептоспірозу у людей – читайте на нашому сайті.

Українців змусять платити податок від продажу уживаних речей – ЗМІ

Здали в комісійний магазин поношену річ, побутову техніку або меблі і виручили за неї гроші – заплатіть податок. Таке роз'яснення видала ГФС для громадян-резидентів України. І додала, що ці кошти є додатковим доходом людини. А з нього має стягуватись податок на доходи фізичних осіб. Подробиці можете дізнатися з матеріалу на нашому сайті.

У МОЗі запевнили: медреформа передбачає безоплатні пологи, їх на 100% профінансує держава

В Україні пологи та спостереження за вагітністю будуть безоплатними в 2019 році і надалі, держава покриє на 100% вартість цих послуг. Про це повідомляє прес-центр Міністерства охорони здоров’я України. Зазначається, що медична реформа не передбачає введення оплати за пологи від породіль.

У Києві біля метро "Політехнічний інститут" знесли МАФи, які мали "кришу" і не платили жодної копійки до бюджету міста. ФОТО

"Мафовиків попереджали 7 разів (саме стільки видано приписів) про те, що демонтаж буде здійснено, останній раз – менше місяця тому. Ніхто не заважав їм добровільно прибрати цю "клоаку", але ніхто не поспішав ... як зазвичай мабуть розраховували на свій "дах" в деяких відомствах", – написав нардеп Бєлоцерковець на власній сторінці у Facebook,  –
Дані мафи ні копійки, жодного разу за своє існування не платили до міського бюджету, перебували самовільно, я вже мовчу про "ліві" і небезпечні підключення світла"

Тицький: На військовому параді повинні йти добровольці, а не загони поліції

В Україні, яка перебуває у стані війни, на День Незалежності обов’язково має проходити військовий парад, вважає екс-боєць добровольчого батальйону "ОУН", координатор ГІ "Чорний комітет" Богдан Тицький. "Під час війни країна має бути мілітарною. Тому і парад має бути", – сказав він у коментарі UAINFO.

.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини