MENU

Під «Межигір'ям» вкрали мій автомобіль. Віктор Федорович у нас параноїк — Чорновол

719 3

В День журналіста я поїхала на традиційне журналістське святкування під резиденцію "Міжгір'я" і втратила автомобіль. Його забрала міліція і ось вже кілька днів він "закритий" на штрафмайданчику у Вишгороді.

Автомобіль був по-суті вкрадений, адже мене навіть поряд не було, коли евакуатор забирав його з майданчика-парковки біля сільського цвинтаря, де похований мій дідусь.

До речі, до того, як автомобіль був вкрадений невідомі порізали йому задню ліву шину.

Я намагалася забрати авто з штрафмайданчика в суботу. Однак стосовно мене на штрафмайданчику і в міліції існує інструкція, що авто я можу забрати лише з дозволу начальника Вишгородського райвідділу. Його на роботі не було і я не впевнена, що для мене він колись там буде...

Підстави вилучення авто я дізналася з акту, який мені вручили на штрафмайданчику – "затримання транспортного засобу здійснено згідно статті 265 частина 2".

Я ознайомилася з цією статтею, там не має нічого про те, що заїзд Чорновол Тетяни на територію Новопетрівської сільської ради карається вилученням автомобіля.

А все інше, що написано в законі мені не підходить. Зокрема, цією статтею передбачено вилучення авто у разі скоєння водієм певних перерахованих правопорушень. Я не могла їх скоїти навіть тому, що мене і близько не було. За моєї відсутності автомобіль могли вилучити у випадку якщо "розміщення транспортного засобу у місці затримання суттєво перешкоджає дорожньому руху". Майданчик-парковка біля цвинтаря це тупик, де з одного боку царство вічного сну з інших двох – стрімке урвище. Якому руху міг перешкоджати мій автомобіль?

Одним словом я стикнулася зі звичайнісіньким "безпределом".

Що ж це виходить: через те, що Віктор Янукович оселився в "Міжгір'ї", я навіть не можу на могилу до свого дідуся з'їздити? Виходить -так! Бо Віктор Федорович у нас параноїк, а міністр Захарченко та підібрані ним керівні кадри вважають справою свого життя вислужитися перед першим.

В такому випадку можна десь, наприклад на сайті Президента, чи МВС опублікувати списочок населених пунктів України куди мій заїзд небажаний і тягне за собою втрату автомобіля?

Я буду туди... пішки ходити. При чому дуже часто.

Тетяна ЧОРНОВОЛ 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини